Tenisová Paříž 2014:
tipovací čtenářská soutěž

Tenisová Paříž 2014:
tipovací čtenářská soutěž

26. 5. 2014
tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Plíšková prohrála s Radwaňskou a Šafářová porazila DellAqua a vy jste to měla obráceně. Když mi dáte mail, tak vám pošlu celou "složitou" tabulku s vyhodnocením. :-) Pobavilo mne jak jste prosazovala fotografii svých vnuků ve fotosoutěži na 1.místo. Lidsky to chápu, že vnuky milujete - ostatně jako každí prarodiče. Také se mi nelíbí, že redakce změnila pravidla v průběhu soutěže a hodnotí to přátelé finálových fotografií. V redakci nejsem a nemohu do toho zasahovat.
Miroslav Štorch
Paní Šorejsová jsem rád, že jste zkoušela tipovat a vydržela jste až do konce. Paní Zadražilové se zdálo hodnocení "nějak" složité. Dělám trenéra mládeže volejbalu, když jsem v důchodu a nemám tolik času, abych průběžně vyhodnocoval výsledky tipování. To si mohl snadno každý udělat sám doma z napsaných tipů. Pan Král i vy jste netipovali řadu zápasů pro víkend a objektivně paní Králová byla přesnější v tipování na sety. Často tipovala časově před Vámi a opačně než vy. Plíšková prohrála
Hana Šorejsová
French Open 6.6. : Gulbis : Djokovic 3:0 Nadal : Murray A. 3:1 Hsieh S-W./Peng S. : Muguruza B. G./Suarez Navarro C. 0:2 Hradecká L./Krajicek M. : Errani S./Vinci R. 2:1
Miroslav Štorch
Po kontrole výsledků odbornou "jury" byly provedeny změny - 2. místo paní Šorejsová 43 bodů 3.místo pan Král 42 bodů - 1.místo nezměněný počet bodů 67 paní Králová
Miroslav Štorch
Petra Kvitová skončila ve 3.kole a to správně tipovala paní Králová. Berdych skončil ve 4.kole - osmifinále a to tipovali všichni soutěžící správně.
Miroslav Štorch
Paní Šorejsová jako jediná správně natipovala vítězství Petkovičové nad Errani 2 : 0, pan král zase přesně trefil výhru Murraye nad Monfilsem 3:2 a paní Králová přesně trefila výhru Nadala nad ferrerem 3:1- Průběžný stav tipování ke 4.6.2014 - 1.paní Králová 67 bodů, 2.pan Král 44 bodů a 3.paní Šorejsová 42 bodů. Kdo chce přesná přehled zpracovaný v Excelu, tak mi může poslat svůj mail ve vzkazu pro přátele, a tak zůstane utajený. Na pana Krále mail mám. Tak hodně zdaru v neděli už turnaj končí
Dagmar Králová
Paříž 5.června - Sharapova - Bouchard 2 : 0, Halep - Petkovič 2 : 0, Granoller/Lopez - Draga/Merge 2 : 0, Golubev/Groth -Benet/RogerV 0 : 2, Groenefeld/Rojer - Georges/Zimonjič 2:1 - Hradecká/Krajicek - Errani/Vinci asi 6.6 - 0 : 2
Hana Šorejsová
French Open 5.6. : Sharapova - Bouchard 2:1,Halep - Petkovic 2:0, Grano / Lopez - Draga / Merge 2:0, Golub / Groth - Benne / Roger 2:0, Groenefeld A-L. / Rojer J-J. - Goerges J. / Zimonjic N. 2:0, muži dvouhra a čtyřhry žen zítra
Miroslav Štorch
Pokud chcete hodně zabodovat, tak můžete ze všech dalších dnech tipovat libovolné zápasy dospělých v hlavní soutěži. Ne juniorské soutěže a utkání legend nebo vozíčkářů. Zítra by to chtělo natipovat Šarapová-Bouchard a Halep-Petkovič + čtyřhry mužů, žen i mixy, kde hraje Hradecká v dalších dnech.
Miroslav Štorch
Murray dnes vyhrál 3:2 a Nadal 3:1. Dlouhé dramatické zápasy. Halepová i Petkovič vyhrály shodně 2:0. Uvidíme zítra :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%