Poděkování
FOTO: Libuše Juračková

Poděkování

21. 4. 2024

Chci poděkovat portálu i60 za možnosti, které nám starším nabízí.

Nepatřím mezi ty, kteří vzpomínají, nepatřila jsem mezi žáky, kteří lehce zvládali slohovou práci. Jdu stále dopředu a jen díky vám jsem zjistila, kolik pěkných vzpomínek mám uložených někde ve svém mozkovém úložišti. Jen je třeba najít tu správnou cestu a otevřít správnou zásuvku.

Nejedná se jen o možnost svoji vzpomínku napsat, ale i o rozhodnutí, zda si ji nechat uloženou u sebe v počítači, nebo se s ní podělit s ostatními a případně někdy čelit rozdílným názorům v diskusních příspěvcích. Ale i to patří k životu.

Náhodou jsem se před lety zapojila do vzpomínek do knihy Vzpomínkomat 2, také částečně do akce Paměť národa, Post Bellum a teď do i60 a těší mě to.

Přeji vám i sobě, abych se mohla na akcích i60 i nadále podílet.

Juráčková Libuše

 

 

 

 

 

 

aktivní senioři i60.cz
Hodnocení:
(5.1 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Tady má senior možnosti a je to prima a moc za to děkuji.
Jan Zelenka
Paní Juráčková, prošel jsem několika webovými portály, vesměs literárními, ale íčko je unikátní svým velkým tematickým rozsahem. Díky skvělé redakci a šéfovi p. Raškovi má zde prostor úplně každý senior. Jsem moc rád, že jsem se také zapojil. Dobře jste to napsala.
Miloslava Richterová
K poděkování se připojuji, děkuji redakci i autorům, články i básně jsou často pohlazením pro duši, fotky nádherné, aktuální. Ráda se zúčastňuji soutěží, jen se omlouvám autorům, že ne vždycky stačím všechno přečíst. Přeji všem hezký jarní čas.
Marie Faldynová
Také mě se líbí na i60, najdu tu povzbuzení i možnost povzbudit druhé. Potřebujeme jeden druhého a na i60 může člověk dávat i čerpat, Také já děkuji všem, kdo připravují témata k soutěžím a vůbec všechno řídí.
Marie Novotná
Souhlasím se všemi. I já se přidám s poděkováním. Íčko je moje každodenní radost. Těším se na nové články.
Vladislava Dejmková
Íčko je opravdu fajn, jsem tu od roku 2017. Moc jsem se toho tady naučila, dozvéděla i zažila. Podékování si opravdu zaslouží.
Libuše Křapová
Mám to podobně jako Naďa, jen to bude na podzim už dvanáct let, co jsem zde registrovaná. Přátel jsem zde našla mnohem víc než těch, co mne nemusí, a hlavně mi íčko dodalo sebevědomí. Poté, co se zdejším čtenářům líbili mé pohádky, jsem dostala větší chuť k psaní a posléze i odvahu k vydávání svých knih. Díky redakci i vám všem, přátelé :-)
Naděžda Špásová
Já jsem tady už devět let. Byla jsem třikrát na setkání. Naučila jsem se fotit a ráda píšu. Už jsem si tu zvykla na přátelské a nepřátelské chování. Člověk nemusí mít desítky přátel stačí několik. Jsem ráda, že tady můžu ukázat místa, která ještě nikdo nezná, popsat je a hlavně vyfotit pro všechny, kteří mají zájem. Přeji vám hodně štěstí a přátel na tomto portálu známém tisícům seniorům jako í60.cz, pro nás íčko. :-)
Dagmar Vargová
Vnímám to stejně jako všichni diskutující. Íčko je úžasný portál, který spojuje spoustu fajn lidí a přináší nám každodenní radost a inspiraci :-).
Anna Potůčková
Íčko se pro mnohé z nás stalo drogou, drogou, která nás ale neokrádá o zdraví. Je tomu přesně naopak, redakce pro nás stále vymýšlí soutěže, dává podněty k tvoření milovaného Íčka a hlavně dává prostor, abychom ze sebe vydali co v nás je a zde to pak publikovali. Vám moc přeji, aby jste tu chodila ráda a vždy se Vám tu líbilo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...