FOTO: Archiv Hany Šimkové
Vím, co je láska
6. 9. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
6.9.2022 19:50
Nejprve jsem musela poznat lásku k sobě samé, abych pochopila, že nejsem obětí manžela, který se mnou nikdy nepůjde tancovat, do divadla, kamkoliv za zábavou, na hory, k moři, ani na obyčejnou procházku, přesto ho miluji. Nemiluji ho za to, co pro mě udělal, ale miluji ho za to, co pro mě neudělal. To je podle mě ta pravá láska ♥♥♥
Jitka Caklová
6.9.2022 18:46
Zdenko, je to Váš názor, která se mnou nežijete, na to se zeptejte mého manžela. Ale přesto s Vámi souhlasím, neboť jsem si toho vědoma. O poznání lépe jsou na tom ti, kteří si to neuvědomují, žijí v iluzi, jak je všichni milují, jak je s nimi život jednoduchý a nic proti nim nemám.
Jana Jurečková
6.9.2022 18:31
Romanticky napsáno, ale krásně. Kočičku a kocourka doma mám. Jsou to dvě hvězdičky a lásku umí rozdávat kolem sebe, musím jim jen a jen děkovat...
Zdenka Soukupová
6.9.2022 16:56
Jitko, s Vámi asi není jednoduchý život.... Hanko, moc hezky napsané.
Blanka Lazarová
6.9.2022 15:20
Jen bych dodala. Kdo doopravdy nemiloval, ten asi nepochopí. A ten kdo kupči, nemiluje.
Marie Měchurová
6.9.2022 14:48
V životě jsem prožila hodně lásek, lásku nešťastnou, šťastnou, manželskou, sourozeneckou, mateřskou, babičkovskou ... Bez lásek by byl svět o ničem. Važte si lásky, a bojujte o ni. Hezké a pravdivé zamyšlení.
Hana Šimková
6.9.2022 13:51
No, nevím Jitko, ale já jsem přece nenapsala, že to musí být láska jednostranná, nebo, že lásku také nechovám k sobě. Žádný obchod v tom nevidím.
Jan Zelenka
6.9.2022 13:41
Hezky napsáno. Láska sice v průběhu života mění svou podobu, ale stále existuje.
Daniela Řeřichová
6.9.2022 13:03
Ano, láska má mnoho podob a posiluje nás. Člověk, který miluje, neobchoduje. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA