Vím, co je láska
FOTO: Archiv Hany Šimkové

Vím, co je láska

6. 9. 2022

Láska je zázrak, láska je štěstí, které někdy přichází i nečekaně. Láska je síla, která nám dává radost ze života, láska je jiskra v oku, která nás dělá mladší a krásnější.

Když jenom zahlédneme svoji lásku, bije nám silně srdce a víme, že žijeme. Žijeme totiž láskou a pro lásku. Láska nám může dát všechno, láska nám zkrášlí život.

Láska překoná všechny překážky. Když najdeme svoji lásku, tak už toho moc k životu nepotřebujeme. Láska nám dává vše, láska nás zbavuje starostí a všeho špatného, co je kolem nás, protože se nám zdá, že nic špatného není.

Koho si láska najde, toho si velmi hýčká. Všechno kolem rozkvete a život nás baví. Lásku si ale musíme chránit a opečovávat ji, aby nás neopustila. Láska umí hladit velmi něžně. Láska dokáže rozproudit krev a zahřívat nás ve vášnivém objetí. Láska nás rozpálí, láskou můžeme hořet. Proto, kdo má lásku, schová si ji do své náruče a hřeje si ji na srdci. Prostě láska nás zahřívá.

Proto ti, co lásku mají a mohou se v ní zahřívat a choulit se jí do náruče, tak ti bez problémů přežijí nadcházející zimu. Kdo lásku nemá, tak by ji měl začít hledat rychle, protože potom ho může zachránit jen další svetr a to opravdu asi není ono.

Také je dobré si pořídit pejska, kočičku, či jiné, chlupaté, teplé, milované zvířátko.

Láska je totiž všemocná a když budeme hodně milovat, tak možná zachráníme celý svět.

No a hlavně sebe.

láska Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.