Náš portál i60 dokázal, že je součástí Pražského kreativního centra
Foto: autorka

Náš portál i60 dokázal, že je součástí Pražského kreativního centra

31. 5. 2018

Skončila módní přehlídka i60, modelky si ještě vyměňovaly čerstvé dojmy, a když jsem jako poslední z redakce odcházela, celá nasvícená budova zněla hudbou a spoustou mladých hlasů. Skončil prezentační Den otevřených dveří Pražského kreativního centra, kde sídlí i naše redakce.

Náš portál se zapojil do prezentace "obyvatel domu" módní přehlídkou zralých modelek a besedou se známým psychiatrem MUDr. Janem Cimickým.
Prezentace byla naplánována pro všechny firmy a organizace, sídlící v budově Centra, na čtvrtek 31. 5. Akce nejrůznějšího charakteru, počínaje prezentacemi jednotlivých mladých firem přes interaktivní hry pro rodiny s dětmi, výstavy a besedy až po závěrečné posezení při hudbě začínaly od 17 hodin a bylo opravdu z čeho vybírat. Škoda jen, že některé vrcholně zajímavé akce probíhaly současně.

Všichni návštěvníci jsou z budovy Pražského kreativního centra nadšeni. Budova v bezprostřední blízkosti historických památek, sama obsahující řadu malebných zákoutí a především jedinečné půvabné pavlače, byla ideálním prostředím i pro naši módní přehlídku, která se, jak už se stalo tradicí, velmi povedla. Rovněž pan doktor Cimický se projevil jako dokonalý profesionál, který se nedal zaskočit mnou přichystanými otázkami. Ale o tom až zase jindy.

Díky tedy patří všem, kteří se do této navýsost sympatické akce zapojili. Od nás Honzovi Raškovi, který vše koordinoval s pořadateli a postaral se i o malé občerstvení, Elen Zajíčkové s jejím maximálním nasazením pro módní přehlídku doslova od A do Z, všem modelkám, kterým to opravdu slušelo, fotografům a filmařům Danušce Kubátové a ještě jednomu pánovi, to někdo později upřesní, kadeřnicím z odborného učiliště a vizážistce, Božence Hažové za zprostředkování účasti doktora Cimického a samozřejmě i jemu osobně, Kačence, koordinátorce celého 3. patra, která měla vlastně vše na starosti. Všem návštěvníkům, starším i zcela mladým, kteří spontánně přišli.

Musím říct, že naše budova s celým osazenstvem se mi líbí čím dál víc. Mám ráda ty mladé podnikavé a nápadité lidi, od nichž nás sice dělí spousta let, ale dokážeme se pochopit a nemáme k sobě zbytečné výhrady. To dokázala i tato prezentační akce. Naše budova je skutečně kreativní.

Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Modely uvidíte později, ne ode mne. Já jsem fotografovala jen z vlastního potěšení, ne z pověření.
Alena Vávrová
Děkuji za reportáž, Zuzko!
Dagmar Bartušková
Většinu modelek znám, jen je škoda, že jsme pořádně neviděli modely, které předváděly.
Helenka Vambleki
Nacházím se hodně daleko od PKC, tak jsem se nedostavila :-) - reportáž bezva!
Eva Mužíková
Zuzko díky za fotky i článek.
Anna Potůčková
Jelikož bydlím trochu dál, tak děkuji za přiblížení a krásné fotky!
Eliška Murasová
Jo, a ta pavlač je kouzelná.
Eliška Murasová
Zuzano, škoda, že bydlím tak daleko, určitě by mě takováto akce oslovila.Tak děkuji za přiblížení.
Hana Lancová
Elen. Myslela jsem na vás a držela palce. Moc pěkné. Bohužel do Prahy se dostanu jen občas a tentokrát jsem si to vybrala v dubnu. Prostory centra jsem už navštívila a i já děkuji Zuzce za zprostředkování dojmů ze zajímavé akce.
Elen Zajíčková
Neopakovatelný den v překrásném prostředí s atmosférou, kterou nelze popsat. Ta se musí zažít! Gratulace diváků, různé poděkování na adresu modelek jsou jen důkazem, že toto místo je pro naše přehlídky jako stvořené. Chci doplnit dokonalý text Zuzky o jméno fotografa. Pan fotograf Václav Burle fotil pro nás už vloni na Písecké bráně. Modelky česaly kadeřnice SOU Karlínské náměstí a líčila vizážistka Mary Kay a naše modelka Pavlínka Zajíčková. Modely byly z Textilhousu, Charvátova ulice. Modely převážně ve stylu vintage byly v naší přehlídce novinkou a velmi se líbily. Je vidět, že klasika se neokouká nikdy. Děkuji všem, kteří se na akci podíleli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...