Náš portál i60 dokázal, že je součástí Pražského kreativního centra
Foto: autorka

Náš portál i60 dokázal, že je součástí Pražského kreativního centra

31. 5. 2018

Skončila módní přehlídka i60, modelky si ještě vyměňovaly čerstvé dojmy, a když jsem jako poslední z redakce odcházela, celá nasvícená budova zněla hudbou a spoustou mladých hlasů. Skončil prezentační Den otevřených dveří Pražského kreativního centra, kde sídlí i naše redakce.

Náš portál se zapojil do prezentace "obyvatel domu" módní přehlídkou zralých modelek a besedou se známým psychiatrem MUDr. Janem Cimickým.
Prezentace byla naplánována pro všechny firmy a organizace, sídlící v budově Centra, na čtvrtek 31. 5. Akce nejrůznějšího charakteru, počínaje prezentacemi jednotlivých mladých firem přes interaktivní hry pro rodiny s dětmi, výstavy a besedy až po závěrečné posezení při hudbě začínaly od 17 hodin a bylo opravdu z čeho vybírat. Škoda jen, že některé vrcholně zajímavé akce probíhaly současně.

Všichni návštěvníci jsou z budovy Pražského kreativního centra nadšeni. Budova v bezprostřední blízkosti historických památek, sama obsahující řadu malebných zákoutí a především jedinečné půvabné pavlače, byla ideálním prostředím i pro naši módní přehlídku, která se, jak už se stalo tradicí, velmi povedla. Rovněž pan doktor Cimický se projevil jako dokonalý profesionál, který se nedal zaskočit mnou přichystanými otázkami. Ale o tom až zase jindy.

Díky tedy patří všem, kteří se do této navýsost sympatické akce zapojili. Od nás Honzovi Raškovi, který vše koordinoval s pořadateli a postaral se i o malé občerstvení, Elen Zajíčkové s jejím maximálním nasazením pro módní přehlídku doslova od A do Z, všem modelkám, kterým to opravdu slušelo, fotografům a filmařům Danušce Kubátové a ještě jednomu pánovi, to někdo později upřesní, kadeřnicím z odborného učiliště a vizážistce, Božence Hažové za zprostředkování účasti doktora Cimického a samozřejmě i jemu osobně, Kačence, koordinátorce celého 3. patra, která měla vlastně vše na starosti. Všem návštěvníkům, starším i zcela mladým, kteří spontánně přišli.

Musím říct, že naše budova s celým osazenstvem se mi líbí čím dál víc. Mám ráda ty mladé podnikavé a nápadité lidi, od nichž nás sice dělí spousta let, ale dokážeme se pochopit a nemáme k sobě zbytečné výhrady. To dokázala i tato prezentační akce. Naše budova je skutečně kreativní.

Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.