Náš portál i60 dokázal, že je součástí Pražského kreativního centra
Foto: autorka

Náš portál i60 dokázal, že je součástí Pražského kreativního centra

31. 5. 2018

Skončila módní přehlídka i60, modelky si ještě vyměňovaly čerstvé dojmy, a když jsem jako poslední z redakce odcházela, celá nasvícená budova zněla hudbou a spoustou mladých hlasů. Skončil prezentační Den otevřených dveří Pražského kreativního centra, kde sídlí i naše redakce.

Náš portál se zapojil do prezentace "obyvatel domu" módní přehlídkou zralých modelek a besedou se známým psychiatrem MUDr. Janem Cimickým.
Prezentace byla naplánována pro všechny firmy a organizace, sídlící v budově Centra, na čtvrtek 31. 5. Akce nejrůznějšího charakteru, počínaje prezentacemi jednotlivých mladých firem přes interaktivní hry pro rodiny s dětmi, výstavy a besedy až po závěrečné posezení při hudbě začínaly od 17 hodin a bylo opravdu z čeho vybírat. Škoda jen, že některé vrcholně zajímavé akce probíhaly současně.

Všichni návštěvníci jsou z budovy Pražského kreativního centra nadšeni. Budova v bezprostřední blízkosti historických památek, sama obsahující řadu malebných zákoutí a především jedinečné půvabné pavlače, byla ideálním prostředím i pro naši módní přehlídku, která se, jak už se stalo tradicí, velmi povedla. Rovněž pan doktor Cimický se projevil jako dokonalý profesionál, který se nedal zaskočit mnou přichystanými otázkami. Ale o tom až zase jindy.

Díky tedy patří všem, kteří se do této navýsost sympatické akce zapojili. Od nás Honzovi Raškovi, který vše koordinoval s pořadateli a postaral se i o malé občerstvení, Elen Zajíčkové s jejím maximálním nasazením pro módní přehlídku doslova od A do Z, všem modelkám, kterým to opravdu slušelo, fotografům a filmařům Danušce Kubátové a ještě jednomu pánovi, to někdo později upřesní, kadeřnicím z odborného učiliště a vizážistce, Božence Hažové za zprostředkování účasti doktora Cimického a samozřejmě i jemu osobně, Kačence, koordinátorce celého 3. patra, která měla vlastně vše na starosti. Všem návštěvníkům, starším i zcela mladým, kteří spontánně přišli.

Musím říct, že naše budova s celým osazenstvem se mi líbí čím dál víc. Mám ráda ty mladé podnikavé a nápadité lidi, od nichž nás sice dělí spousta let, ale dokážeme se pochopit a nemáme k sobě zbytečné výhrady. To dokázala i tato prezentační akce. Naše budova je skutečně kreativní.

Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Se zájmem jsem si přečetla článek a prohlédla fotky. Působí to pohodově a určitě to takové i bylo. Gratuluji.
Jitka Hašková
Díky, bylo to určitě moc krásné a bezva.
Helena Votíková
Zuzko prima reportáž i fotky. Za sebe mohu říct, že jsem si přehlídku užila, i když na té hromadné momentce jsem tak trochu mimoň. :-) Super atmosféra, krásné prostředí. Díky.
Marcela Pivcová
Centrum se mi podařilo navštívit, bohužel se tam zrovna žádná akce nekonala. Snad všechny jsou plánovány na středu nebo čtvrtek odpoledne - v té době mě zaměstnávají děti ve škole (a o víkendu mám na starosti zvířata). Ale snad mi někdy aspoň některá akce vyjde! Chválím Zuzku za fotky!
Hana Rypáčková
Taky se mi Centrum moc líbí....Díky za reportáž.
ivana kosťunová
Mám moc ráda akce tohoto typu, bohužel , vlivem pracovních povinností jsem se nemohla zúčastnit. Tak doufám, že to nebyla poslední akce, a příště mi to snad vyjde. Fotografie mi to alespoň trochu přiblížily.
Zuzana Pivcová
Ano, z našich známých (i když já už trochu znám i modelky) tam byla Helenka Votíková, kterou přišel se zájmem podpořit její partner Roman P.
Marie Seitlová
Zuzko díky, že jsi nám vzdálenějším přiblížila akci.
Dana Puchalská
Moc pěkná reportáž. Škoda že jsem nemohla. Všem to opravdu slušelo nebo jak s oblibou říkám já...... seklo.
Marcela Zvadová
Díky Zuzi za fotky a článek, akce se opravdu vydařil, krásné prostředí, modelky,super zážitek

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.