Za modelkami do Letňan

Za modelkami do Letňan

25. 10. 2015

Stejně jako loni, i letos se zúčastnily modelky z našeho portálu i60 módní přehlídky v pražském obchodním centru v Letňanech. Dělo se tak v rámci Měsíce v růžové (s partnery Mamma HELP a Mladá fronta), tedy programu, který se stal symbolem prevence a léčby rakoviny prsu.

Loňskou přehlídku si velmi dobře pamatuji, a to nejen proto, že jsem se jí zúčastnila jako divačka. Za tři dny poté jsem totiž měla jít na gynekologický zákrok, o němž jsem nevěděla, co ukáže. O to silněji jsem cítila veškerou sounáležitost s těmi, které jeden typ zhoubného onemocnění již potkal, i s těmi, kteří se rozhodli vynaložit své síly, ať už každý po svém, na podporu boje s touto chorobou.

Letošní módní přehlídka představovala pro pět dam z našeho portálu i60 další příležitost přiblížit se světu módy a vyzkoušet si v roli modelek svou odvahu a vkus, ale řekla bych, že nejdůležitější bylo vlastní setkání. Nás všech, ať už to byly modelky nebo my ostatní, přihlížející, obdivující a fandící, známí, rodinní příslušníci a kamarádi, kteří zkrátka chtěli být při tom. Ty zralé dívky na pódiu si podporu opravdu zasloužily, a myslím, že se nemýlím, když říkám, že měly větší úspěch publika, než dlouhonohé teenagerky, prezentující módu pro mladé.

Každopádně si celá akce zaslouží velké ocenění, nejen za dobrou organizaci a prezentaci, ale především pro svůj hlavní šlechetný cíl. Za to patří všem dík. A nám ženám přeji, abychom se na podobných akcích setkávaly často, ovšem jen jako modelky a divačky, ale jinak v plném zdraví.

Poznámka redakce:

V pražském OC Letňany vystoupily paní Marcela Zvadová, Alena Tollarová, Mája Abrahamová, Dagmara Bartušková a Marie Kolací. Měly celkem tři výstupy: v 11.30, 14.30 a 15.30 hodin a předvedly podzimní a zimní outfity značek Biba, Savolis, Marks & Spencer a E.L. – elegantní  a společenská móda. Kadeřnické úpravy zajistil kadeřnický salon Klier a líčení bylo v režii paní Máji Abrahamové. Každá z účinkujících obdržela od našeho partnera Fytofontana luxusní dárkové balíčky s kosmetikou.

P.S.: Další fotografie a videa z akce v Letňanech přineseme v nejbližší době!

A přidáváme ještě videa, která nám poslala paní Alena Tollarová:

 


i60.cz móda Modelky
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Zvadová
Mám z přehlídky skvělý pocit a zážitky.Mezi modelkami byla úžasná atmosféra a kolegialita.Jedna druhé v zákulisí pomáhala s oblékáním.Třešničku na dortu přidala Elen svými variacemi šátků a šál. Oceňuji videa od Alenky, jsou zde velmi rychle a moc pěkná.Také něco přidám,ale chvilku mi to potrvá.Velk dík paní Havlasové za tento projekt..
Naděžda Špásová
Všechny jste vypadaly moc pěkně. Ája vypadala skvěle, obdivuji vaši odvahu. Asi bych upadla hned na prvním schodu. Tleskám.
Alena Várošová
Jedna z nejkrásnějších módních přehlídek, šik modely. Slušelo vám to..Zejména Dagmar,tu jsem taky nemohla poznat a Alence.Byly jste jedničky.
Květoslava HOUDKOVÁ
Dobré ráno a krásný den přeji všem - manekýnkám i přihlížejícím, kteří dorazili do Letňan - a že nás tam - panečku - bylo! A manekýnky z podia sestupovaly (i po schůdcích ladným krokem) až k nám "fandícím". Mnoho účinkujících z dalších částí přehlídky jsem znala už z Liberce - chvíli jsme si popovídali. V čas. rozmezí vstupů jsem "zmákla" ještě další akci : "Čokoládový festival" v Galerii Harfa, Praha-Vysočany - bus "OCL"a+ další MHD rychle odvezla a zase přivezla zpět. Čokoláda byla v mnoha provedeních a chutích - mailem poslat nelze, ale kontakty vám ještě sdělím - podíváte se pak sami.
Hana Rypáčková
Taky jsem spěchala, ač po slezině třídy téměř sedmdesátníků, podívat se na naše hvězdy.Krásné modely a skvělé modelky. Áje účes ohromně sluší....Díky za reportáž , podle času příspěvku opravdu blesková...A taková sešlost íčka !
Jana Šenbergerová
Tak jsem po ránu ještě koukla na videa a mohu znovu potvrdit, co už jsem tu jednou psala. Děvčata, i ty schůdky jste zvládala bravurně. Zakladatelé i60 měli vskutku skvělý nápad, který se rozkošatil jako krásný strom. Tak ať nám roste a vzkvétá!
Soňa Prachfeldová
Blahopřeji zase k jedné krásné prezentaci našich modelek. Jste fakt pěkné kočky a Ájo Tobě to mimořádně sluší . A kamarádky z i60 - to nemá chybu!
Miroslava Jachimová
Nezapomenutelný zážitek. Krásné modely, které byly předvedeny s úžasnou grácií modelek. Díky redakci a všem kdo se na organizaci přehlídky podíleli. Přísloví říká: Nemusí pršet, jen když kape. Ale v případě podobných akcí - Ať prší, prší, jen se leje!
Alena Tollarová
Jsem moc ráda za pěkné ohlasy. Díky i60 jsem prožila chvíle, o kterých se mi nikdy ani nesnilo. Bylo to báječné díky kolegyním modelkám a všechno klaplo díky pomoci Daniely a Elen, které se o nás staraly jako o vlastní, paní fotografce, ale taky publiku se známými tvářemi. A všimli jste si, kolik lidí dalo dohromady svoje síly k tomu, aby tenhle článek mohl vyjít tak rychle?
Eva Balúchová
Hned ráno ke kafi zapínám PC a spěchám se podívat jak dopadla přehlídky. Opět moc hezké,všem vám to slušelo.Nejvíc mě překvapila Ája,Ájo,to je ono!Tenhle účes tě strašně omlazuje a sluší. Jdu prohlídnout ostatní fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.