Za modelkami do Letňan

Za modelkami do Letňan

25. 10. 2015

Stejně jako loni, i letos se zúčastnily modelky z našeho portálu i60 módní přehlídky v pražském obchodním centru v Letňanech. Dělo se tak v rámci Měsíce v růžové (s partnery Mamma HELP a Mladá fronta), tedy programu, který se stal symbolem prevence a léčby rakoviny prsu.

Loňskou přehlídku si velmi dobře pamatuji, a to nejen proto, že jsem se jí zúčastnila jako divačka. Za tři dny poté jsem totiž měla jít na gynekologický zákrok, o němž jsem nevěděla, co ukáže. O to silněji jsem cítila veškerou sounáležitost s těmi, které jeden typ zhoubného onemocnění již potkal, i s těmi, kteří se rozhodli vynaložit své síly, ať už každý po svém, na podporu boje s touto chorobou.

Letošní módní přehlídka představovala pro pět dam z našeho portálu i60 další příležitost přiblížit se světu módy a vyzkoušet si v roli modelek svou odvahu a vkus, ale řekla bych, že nejdůležitější bylo vlastní setkání. Nás všech, ať už to byly modelky nebo my ostatní, přihlížející, obdivující a fandící, známí, rodinní příslušníci a kamarádi, kteří zkrátka chtěli být při tom. Ty zralé dívky na pódiu si podporu opravdu zasloužily, a myslím, že se nemýlím, když říkám, že měly větší úspěch publika, než dlouhonohé teenagerky, prezentující módu pro mladé.

Každopádně si celá akce zaslouží velké ocenění, nejen za dobrou organizaci a prezentaci, ale především pro svůj hlavní šlechetný cíl. Za to patří všem dík. A nám ženám přeji, abychom se na podobných akcích setkávaly často, ovšem jen jako modelky a divačky, ale jinak v plném zdraví.

Poznámka redakce:

V pražském OC Letňany vystoupily paní Marcela Zvadová, Alena Tollarová, Mája Abrahamová, Dagmara Bartušková a Marie Kolací. Měly celkem tři výstupy: v 11.30, 14.30 a 15.30 hodin a předvedly podzimní a zimní outfity značek Biba, Savolis, Marks & Spencer a E.L. – elegantní  a společenská móda. Kadeřnické úpravy zajistil kadeřnický salon Klier a líčení bylo v režii paní Máji Abrahamové. Každá z účinkujících obdržela od našeho partnera Fytofontana luxusní dárkové balíčky s kosmetikou.

P.S.: Další fotografie a videa z akce v Letňanech přineseme v nejbližší době!

A přidáváme ještě videa, která nám poslala paní Alena Tollarová:

 


i60.cz móda Modelky
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.