Za modelkami do Letňan

Za modelkami do Letňan

25. 10. 2015

Stejně jako loni, i letos se zúčastnily modelky z našeho portálu i60 módní přehlídky v pražském obchodním centru v Letňanech. Dělo se tak v rámci Měsíce v růžové (s partnery Mamma HELP a Mladá fronta), tedy programu, který se stal symbolem prevence a léčby rakoviny prsu.

Loňskou přehlídku si velmi dobře pamatuji, a to nejen proto, že jsem se jí zúčastnila jako divačka. Za tři dny poté jsem totiž měla jít na gynekologický zákrok, o němž jsem nevěděla, co ukáže. O to silněji jsem cítila veškerou sounáležitost s těmi, které jeden typ zhoubného onemocnění již potkal, i s těmi, kteří se rozhodli vynaložit své síly, ať už každý po svém, na podporu boje s touto chorobou.

Letošní módní přehlídka představovala pro pět dam z našeho portálu i60 další příležitost přiblížit se světu módy a vyzkoušet si v roli modelek svou odvahu a vkus, ale řekla bych, že nejdůležitější bylo vlastní setkání. Nás všech, ať už to byly modelky nebo my ostatní, přihlížející, obdivující a fandící, známí, rodinní příslušníci a kamarádi, kteří zkrátka chtěli být při tom. Ty zralé dívky na pódiu si podporu opravdu zasloužily, a myslím, že se nemýlím, když říkám, že měly větší úspěch publika, než dlouhonohé teenagerky, prezentující módu pro mladé.

Každopádně si celá akce zaslouží velké ocenění, nejen za dobrou organizaci a prezentaci, ale především pro svůj hlavní šlechetný cíl. Za to patří všem dík. A nám ženám přeji, abychom se na podobných akcích setkávaly často, ovšem jen jako modelky a divačky, ale jinak v plném zdraví.

Poznámka redakce:

V pražském OC Letňany vystoupily paní Marcela Zvadová, Alena Tollarová, Mája Abrahamová, Dagmara Bartušková a Marie Kolací. Měly celkem tři výstupy: v 11.30, 14.30 a 15.30 hodin a předvedly podzimní a zimní outfity značek Biba, Savolis, Marks & Spencer a E.L. – elegantní  a společenská móda. Kadeřnické úpravy zajistil kadeřnický salon Klier a líčení bylo v režii paní Máji Abrahamové. Každá z účinkujících obdržela od našeho partnera Fytofontana luxusní dárkové balíčky s kosmetikou.

P.S.: Další fotografie a videa z akce v Letňanech přineseme v nejbližší době!

A přidáváme ještě videa, která nám poslala paní Alena Tollarová:

 


i60.cz móda Modelky
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Když už jsem se to naučila, tak jsem vložila ještě třetí video natočené mým manželem s modely Savolis. Pro zájemce tedy: https://youtu.be/vwjdCEEArus
Alena Várošová
Eleno,moc dobrá připomínka k poslední větě a Zuzce samozřejmě patří velký dík.
Elena Valeriánová
Já bych chtěla poděkovat Zuzce a všem, co urychleně zpracovali fotky a videa a nám, kteří jsme z různých důvodů nemohli být přítomni,tak přiblížili úžasnou atmosféru přehlídky. Mnozí mladí by si z nás měli vzít příklad a hledat cesty, jak to či ono udělat a ne hledat důvody, proč to nejde.
Zdena Florjánková
Majka Kolací je úžasná, krátká.ale úžasmá - v jednoduchosti je krása a o tom to je :))
Eva Mužíková
Vše již bylo řečeno... ale přesto dodávám, že jsem byla nadšená z obou videí. Fotky jsou super, ale živé modelky, to byl zážitek. Alenka T. je sluníčko, její přirozenost, úsměv na tváři a zřetelné nadšení z chůze po "molu" - to mne opravdu potěšilo. Áje ten účes velmi slušel, předvádění modelů úžasné. Všem vám to děvčata moc a moc slušelo . Díky Zuzko za zprostředkování...
Eva Balúchová
Tak jsem si znovu prohlédla fotky,všechno oblečení se mě moc líbí.Už znám Alenu,Áju,z fotek i Máju a Marcelu.A jsem ráda,že jsem poznala i Marii Kolací.Pro mě nová tvář.
Mája Abrahámová
Hezký nedělní podvečer všem včerejším modelkám, našim příznivcům, ale hlavně Danielce Havlasové, která nám připravila odpoledne, na které nezapomeneme. Díky její profesionalitě, skvělé organizaci, všestranné pomoci a podpoře, jsme měly možnost zažít něco mimořádného, vzrušujícího a emotivního! Velké díky patří také všem, kteří pohotově zachytili atmosfétu jak na mole, tak i v průběhu celého dění okolo. Snad jsme ukázaly, že i ve zralém věku lze jít módě vstříc.
Alena Várošová
Jo a taky se mi líbí moc paní Marcela s tím rozevlátým nažloutlým šátkem ,úplně ji to rozzářilo.
Dagmar Bartušková
Zuzko, děkuji za tak skvělé a rychlé zpracování tohoto článku.
Dagmar Bartušková
Moc vám všem děkuji za tak příznivý ohlas, ani nevíte, jak si toho ocenění vážím. Velký dík patří kadeřnictví Klier, kde má představa o účesu byla splněna na 1*. Velký dík patří dámám p. Dáje Havlasové a Eleně Zajíčkové, které se o nás v zákulisí stanu pečlivě staraly. Nebylo tam k hnutí, a hlavně nám všem chybělo zrcadlo. Ale přehlídka i bez něj dopadla nádherně. Náležitě jsem si jí užila. Úžasná atmosféra, bezva kolegyně, žádná zášť! Velké díky všem fotografkám -zejména p. Převrátilové, a fotografům za krásná fota a natočená videa. A velké díky za to, že jsem na této MP tak krásné modely mohla předvádět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...