Podzimní soutěžení: Vyhlašujeme nová témata literárních soutěží a také novou fotosoutěž "Fotografie roku"
Ilustrační foto: Pixabay

Podzimní soutěžení: Vyhlašujeme nová témata literárních soutěží a také novou fotosoutěž "Fotografie roku"

7. 10. 2024

Minulý týden jsme vyhlašovali vítěze letních soutěží a už tady máme témata nová. Společně s nimi vyhlašujeme i novou fotosoutěž o nejlepší snímky posledního roku. Vítězné fotografie se objeví v "íčařském" kalendáři na rok 2025!

Aktivní čtenáři, kteří rádi pro portál píší, se určitě těší na nová témata podzimních soutěží. Tady jsou.

Hříchy mládí (pohledem seniora/seniorky)
Možná vás dnes, ve vyšším věku, pohoršuje chování mladých lidí. Ale vzpomínáte na své mládí? Prožili jste či udělali něco, co byste z dnešního "zralého" pohledu označili za "hřích mládí"? Vzpomínáte si na nějakou zajímavou historku, která byla vaším "hříchem mládí"? Pokud ano, sepište ji a vyšlete do naší literární soutěže.

To nepochopím/nepochopíš
Zdá se vám dnešní svět složitý? Co vám dnes dělá největší potíže pochopit - jsou to třeba technické záležitosti jako třeba chytré mobily, televize či jiná elektronika či třeba elektronická komunikace s úřady? Anebo jsou pro vás nepochopitelné spíše současné vztahy ve společnosti, v rodinách? Téma můžete pojmout (i pochopit) jakkoli...

Moje životní křižovatka
Ocitli jste se někdy před zásadním rozhodnutím, které změnilo váš dosavadní život? Třeba to byla změna zaměstnání, odchod od partnera či jiná událost, která vaši životní cestu odvedla jiným směrem? Napište o vaší "životní křižovatce" svůj příběh...

Pravidla soutěže a ceny

Podzimní literární soutěže jsou určeny všem registrovaným čtenářům na portále i60.cz (soutěže se smí zúčastnit pouze čtenáři registrovaní pod vlastním jménem, přezdívky či neúpná jména nejsou povoleny). Každý čtenář může do soutěže vložit dva příspěvky na každé téma, a to prosřednictvím svého čtenářského profilu. Soutěž potrvá do 15. prosince. Po tomto termínu redakce vyhlásí vítězné příspěvky za každou kategorii. Jejich autoři získají kosmetický balíček nebo knižní cenu od našich partnerů.

Všechny soutěžní příspěvky budou označeny štítkem "Podzimní soutěž 2024".

 

winter-7015372_1280.jpg

 

Fotosoutěž "Snímky roku"

Vyhlašujeme rovněž fotosoutěž, ze které budeme vybírat fotografie do nástěnného kalendáře roku 2025. Projděte své fotoarchivy a vyberte nejkrásnější fotografie jara, léta, podzimu a loňské zimy. Možná právě vaše snímky ozdobí kalendář na příští rok.

Pravidla soutěže

Soutěž je určena pro registrované čtenáře portálu i60, kteří mají profil založen na své pravé jméno (fotografie vložené z profilů s neúplným jménem, přezdívkou či nickem budou ze soutěže vyřazeny). Podmínkou soutěže je vložení výhradně autorských fotografií (na šířku) o velikosti 800 - 3000 kB. Každý soutěžící může vložit do soutěže dvě série snímků které zachycují čtyři roční období. Zatímco snímky jara, léta a podzimu musí být pořízeny v letošním roce, snímky zimy budou samozřejmě z té uplynulé.

U každé fotografie musí být uveden název, ideálně tedy, co snímek zachycuje. Redakce z fotosoutěže vybere nejkrásnější a technicky nejzdařilejší fotografie do kalendáře na rok 2024, přičemž si vyhrazuje právo doplnit snímky ze soutěže o vybrané fotografie vložené do sekce Foto dne. Body přidělované jednotlivým snímkům jsou pouze orientační, tzn. nebudou rozhodovat o vítězích fotosoutěže.

Fotografie můžete vkládat od tohoto okamžiku na tomto místě nejpozději do 3. listopadu 2024.

 

Těšíme se na vaše fotografie i soutěžní příspěvky. Ale také na další vaše články, příběhy, postřehy či tipy na výlety, které obohacují portál i60.cz. Přejeme všem našim příznivcům krásné podzimní dny!

 

 

 

 

 

fotosoutěž i60.cz Podzimní soutěž 2024
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.