V Liberci bylo krásně!

V Liberci bylo krásně!

15. 6. 2015

Ještě před prázdninami jsme si řekli, že se vypravíme s našimi důchodci na Ještěd, do zoo a botanické zahrady. Počasí nám přálo, nálada skvělá, dorazili jsme na parkoviště pod Ještědem a pak vyjeli lanovkou na vrcholek.

A tam jsem měla kýžené překvapení pro náš klub v podobě Evy s Bertíkem, kteří nám předvedli jejich sehranost a Bertík i v tom kamenitém terénu ochotně vykonával své činnosti podle povelů své paničky. Evčo, náš klub Ti posílá své poděkování!

Já osobně jsem byla velmi mile překvapena, že přijeli i Jitka s Radkem, i za tu chvíli, co jsme spolu pobyli na Ještědu, děkuji, měla jsem z tohoto setkání výborný pocit.

Sjeli jsme s naším klubem opět k autobusu, někteří jeli do zoo a někteří do botanické zahrady. Přátelé, my v tom vedru zašli do tropických skleníků, sauna je slabý odvar! Viktorie královská ještě nekvetla, asi prý v červenci. Nám kvetly tváře jasně červenou barvou z toho vedra, a tak jsme se uchýlili do stínu Formanky, tam měli dobré víno i pivo i dobrý výběr jídla. Bylo to hezké zakončení našeho výletu!

výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Děvčata díky za kuk, my jsme malý klub vesnický a jak je známo vesnice si vidí do talíře a proto mě tím víc těší, že jsou mezi námi dobré vztahy a máme rádi vínko, zájezdy, taneček a myslím, že to jsou dobré záliby :-)
Dana Kolářová
Šťastné návraty z cest po našem krásném Česku.
VANDA Blaškovič
Soňo, ahoj, je vždy bezvadné, když si lidé rozumí a jsou rádi spolu. Tak ať se vašemu klubu i nadále daří!
Marie Foltýnová
Také by se mi Soni líbilo,kdyby u nás byl tak akční klub důchodců.Setkávat se s přáteli a poznávat naše krásné Česko.
Radovan Cakl
Soňo, dík za článek i další fotky. Jste fajn parta, rádi jsme se s vámi poznali.
Eva Mužíková
Soni, děkujeme za pozdravení, je to milé. Ráda jsem se s vámi setkala, to vedro ve skleníku jsem vám ale opravdu nezáviděla...
Alena Tollarová
S Bertíkem už jsem také měla tu čest se seznámit a podat pac, takže tuším, jaké obveselení vám asi připravil. Jakož i s jeho paničkou, na tu nesmím zapomenout :-))) Je, je to bezva. Kaktusům se teplíčko asi líbilo. Ta žížala bude muréna?
Soňa Prachfeldová
Olinko, Hanko, my jedeme též 21.6 na jih, třeba to vyjde :-)
Zuzana Pivcová
Líbí se mi rozdílnost pojetí vašeho výletu a zároveň ta společná spokojenost a dobrá nálada. To je moc fajn, protože kdyby se to někomu nelíbilo, asi by nepsal. :-)) A ta spokojenost se pak přenáší i na čtenáře a doslova je láká přidat se.
Hana Rypáčková
Soňo- dobře jste s Formankou udělali, taky jsme tam poseděli a popili....Milan byl v nadšen bílými tygry. Oli, 21. 6. mám být v Praze a v pondělí ráno jedeme autobusem na jih,domluvíme se...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...