V Liberci bylo krásně!

V Liberci bylo krásně!

15. 6. 2015

Ještě před prázdninami jsme si řekli, že se vypravíme s našimi důchodci na Ještěd, do zoo a botanické zahrady. Počasí nám přálo, nálada skvělá, dorazili jsme na parkoviště pod Ještědem a pak vyjeli lanovkou na vrcholek.

A tam jsem měla kýžené překvapení pro náš klub v podobě Evy s Bertíkem, kteří nám předvedli jejich sehranost a Bertík i v tom kamenitém terénu ochotně vykonával své činnosti podle povelů své paničky. Evčo, náš klub Ti posílá své poděkování!

Já osobně jsem byla velmi mile překvapena, že přijeli i Jitka s Radkem, i za tu chvíli, co jsme spolu pobyli na Ještědu, děkuji, měla jsem z tohoto setkání výborný pocit.

Sjeli jsme s naším klubem opět k autobusu, někteří jeli do zoo a někteří do botanické zahrady. Přátelé, my v tom vedru zašli do tropických skleníků, sauna je slabý odvar! Viktorie královská ještě nekvetla, asi prý v červenci. Nám kvetly tváře jasně červenou barvou z toho vedra, a tak jsme se uchýlili do stínu Formanky, tam měli dobré víno i pivo i dobrý výběr jídla. Bylo to hezké zakončení našeho výletu!

výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.