Podáváme trestní oznámení
kvůli poškození dobrého jména

Podáváme trestní oznámení
kvůli poškození dobrého jména

10. 12. 2014

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, dnes jsme byli upozorněni na to, že se - prozatím neznámá osoba - snaží zdiskreditovat redakci magazínu i60.cz rozesláním falešné emailové zprávy na vybrané adresy našich čtenářů. Emailová zpráva byla poslána z adresy i60-i60@seznam.cz, tedy z nově založené adresy na Seznamu. Naše redakční adresy jsou i60@i60.cz a redakce@i60.cz.

V emailu adresát jménem redakce upozorňuje na to, že vybraní čtenáři využívají i další portály pro své aktivity a že se na nich vyjadřují k dění v našem magazínu. Součástí e-mailu je také příloha se zkopírovanou diskusí čtenářů na jednom z uváděných portálů.

Chceme ubezpečit naše čtenáře a příznivce, že tento e-mail je podvrhem, kterým se někdo snaží očernit práci redakce a poškodit dobré jméno magazínu i60 a jeho vydavatele. Proto jsme se již také spojili s advokátní kanceláří, se kterou připravujeme žalobu na "neznámého pachatele".

My víme, že stejnou přílohu nám poslala před několika dny čtenářka MiIada Salajková, a to společně se žádostí o zrušení svého profilu. V kopii e-mailu se objevuje také adresa Marie Vápenkové i Jitky Tůmové, které se na našem portále www.i60.cz objevovaly pod stejnou I.P. adresou jako paní Zdeňka Vítková. Ta včera požádala redakci o zrušení profilu. Je tedy zřejmé, kdo za tímto podvrhem stojí, ovšem vyšetřování tohoto podvodu již necháme orgánům činným v trestním řízení.

Za redakci sdělujeme všem čtenářům, že si vážíme jejich přízně a rozhodně by nás ani nenapadlo bránit někomu v tom, aby sledoval jiné portály, magazíny, časopisy, noviny. My si nevytváříme na komunikaci se seniory žádný monopol, my se snažíme tři roky vytvářet zajímavé a milé prostředí, které se lidem líbí a kam rádi chodí. Bohužel, někdo se za každou cenu snaží naši společnou práci zničit.

Nedáme se a věříme, že nás nedáte ani vy. Prosíme každého, komu přišel stejný či podobný e-mail, abyste jej přeposlal na adresu i60@i60.cz. Stejně tak prosíme, abyste nám poslali e-maily z minulých dní či týdnů od výše uvedených osob. Tyto e-maily použijeme jako důkaz při šetření.

Děkujeme!

Tahle země není jenom pro mladý! A tento portál není pro podvodníky a mstivé lidi!

i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šorejsová
Dobrý večer, dorazila jsem z krásné Besídky, mých vnoučat. Toto je hořkost, a příznak ubohých lidí, co udělaly, ale já oznamuji, že jsem též tento email dostala, mohu přeposlat redakci. Nehoráznost ! Hloupost těch žen je dovedla ke zlu.
Miroslav Štorch
Paní Vando - chápu, že jste rozčilená po nepříjemných mailech, kterí jsme my nedostali - ty dostal jen okruh známých. Akci s falešným mailem redakce a doménou @seznam.cz považuji za podvodnou a podlou, ale v působení na ostatní za opravdu malichernou ve významu slova http://cs.wiktionary.org/wiki/malichern%C3%BD tj. nemá velký dopad - naopak jen podráždí dotčené.
VANDA Blaškovič
Pane Štorchu, to jste tedy nepochopil. Tady se opravdu nejedná o malicherné intriky. To by redakce nepodala trestní oznámení. Je to záludnost a podlost nejvyššího kalibru. Takže žádné malicherné intriky. Važte prosím své názory. Děkuji. Mě se to totiž týká a není to legrace..
VANDA Blaškovič
Jistě že jsem tento podvržený mail také obdržela. I já si schovávám zaslené vyhrožující maily dotyčné paní a její nabádání k založení falešné identity ke "špehování" kolegyň . Všichni víme o koho se jedná. Vyrazila jsem s tou paní doslova internetové dveře. Jsem ochotná se připojit k žalobě.
Marie Novotná
Nechápu lidi,ktrerým dělá dobře jiným škodit.Věřím,že tento portál zůstane tím Naším i nadále se vším jak je dosud.Děkuji za tento portál.
Eva Mužíková
Když mi, jako jedné z vás přišel ten " varovný" email, nechápala jsem, k čemu se redakce snížila. Vzhledem k jen těm nejlepším zkušenostem, které s redakcí mám, mi to prostě nějak nesedlo. Po otevření I60, mi bylo rázem jasno... Dagmaro, hezky jste to vystihla, jméno se dá změnit, ale fotka??? No, třeba se ještě dočkáme dalšího překvapení, co takhle fotka holé snědé zadnice???
Dagmar Vávrová
Konečně snad bude klid. I když by se některá z dam přihlásila opět pod jiným jménem, tak tady nemůže vystavovat okázale své vlastní fotografie. To je nejvyšší trest.
Miroslav Štorch
Naštěstí naše mailové adresy nejsou běžně dostupné, a tak pomlouvačná kampaň zasáhne asi jen malý okruh známých jmenované. Kdo zná kvality serveru i60-ky, tak se nenechá ovlivnit malichernými intrikami. Kdo seje vítr, tak musí počítat s tím, že sklidí bouři.
Jana Šenbergerová
Od chvíle, co se tu jmenované osoby objevily, začaly problémy. Byla jsem u toho a za sebe mohu říct, že náš server rozhodně nehodlám ztratit. Jsem na straně redakce a děkuji, že bude bojovat za nás všechny, kterým se tu líbí. Hned jsem nakoukla, zda nemám v poště uvedený mail. Nic takového mi nepřišlo. Nikdy bych nevěřila, že lidé, kteří už by mohli mít rozum, dovedou být tak zlí. Nedejme se!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.