Podáváme trestní oznámení
kvůli poškození dobrého jména

Podáváme trestní oznámení
kvůli poškození dobrého jména

10. 12. 2014

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, dnes jsme byli upozorněni na to, že se - prozatím neznámá osoba - snaží zdiskreditovat redakci magazínu i60.cz rozesláním falešné emailové zprávy na vybrané adresy našich čtenářů. Emailová zpráva byla poslána z adresy i60-i60@seznam.cz, tedy z nově založené adresy na Seznamu. Naše redakční adresy jsou i60@i60.cz a redakce@i60.cz.

V emailu adresát jménem redakce upozorňuje na to, že vybraní čtenáři využívají i další portály pro své aktivity a že se na nich vyjadřují k dění v našem magazínu. Součástí e-mailu je také příloha se zkopírovanou diskusí čtenářů na jednom z uváděných portálů.

Chceme ubezpečit naše čtenáře a příznivce, že tento e-mail je podvrhem, kterým se někdo snaží očernit práci redakce a poškodit dobré jméno magazínu i60 a jeho vydavatele. Proto jsme se již také spojili s advokátní kanceláří, se kterou připravujeme žalobu na "neznámého pachatele".

My víme, že stejnou přílohu nám poslala před několika dny čtenářka MiIada Salajková, a to společně se žádostí o zrušení svého profilu. V kopii e-mailu se objevuje také adresa Marie Vápenkové i Jitky Tůmové, které se na našem portále www.i60.cz objevovaly pod stejnou I.P. adresou jako paní Zdeňka Vítková. Ta včera požádala redakci o zrušení profilu. Je tedy zřejmé, kdo za tímto podvrhem stojí, ovšem vyšetřování tohoto podvodu již necháme orgánům činným v trestním řízení.

Za redakci sdělujeme všem čtenářům, že si vážíme jejich přízně a rozhodně by nás ani nenapadlo bránit někomu v tom, aby sledoval jiné portály, magazíny, časopisy, noviny. My si nevytváříme na komunikaci se seniory žádný monopol, my se snažíme tři roky vytvářet zajímavé a milé prostředí, které se lidem líbí a kam rádi chodí. Bohužel, někdo se za každou cenu snaží naši společnou práci zničit.

Nedáme se a věříme, že nás nedáte ani vy. Prosíme každého, komu přišel stejný či podobný e-mail, abyste jej přeposlal na adresu i60@i60.cz. Stejně tak prosíme, abyste nám poslali e-maily z minulých dní či týdnů od výše uvedených osob. Tyto e-maily použijeme jako důkaz při šetření.

Děkujeme!

Tahle země není jenom pro mladý! A tento portál není pro podvodníky a mstivé lidi!

i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.