Podáváme trestní oznámení
kvůli poškození dobrého jména

Podáváme trestní oznámení
kvůli poškození dobrého jména

10. 12. 2014

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, dnes jsme byli upozorněni na to, že se - prozatím neznámá osoba - snaží zdiskreditovat redakci magazínu i60.cz rozesláním falešné emailové zprávy na vybrané adresy našich čtenářů. Emailová zpráva byla poslána z adresy i60-i60@seznam.cz, tedy z nově založené adresy na Seznamu. Naše redakční adresy jsou i60@i60.cz a redakce@i60.cz.

V emailu adresát jménem redakce upozorňuje na to, že vybraní čtenáři využívají i další portály pro své aktivity a že se na nich vyjadřují k dění v našem magazínu. Součástí e-mailu je také příloha se zkopírovanou diskusí čtenářů na jednom z uváděných portálů.

Chceme ubezpečit naše čtenáře a příznivce, že tento e-mail je podvrhem, kterým se někdo snaží očernit práci redakce a poškodit dobré jméno magazínu i60 a jeho vydavatele. Proto jsme se již také spojili s advokátní kanceláří, se kterou připravujeme žalobu na "neznámého pachatele".

My víme, že stejnou přílohu nám poslala před několika dny čtenářka MiIada Salajková, a to společně se žádostí o zrušení svého profilu. V kopii e-mailu se objevuje také adresa Marie Vápenkové i Jitky Tůmové, které se na našem portále www.i60.cz objevovaly pod stejnou I.P. adresou jako paní Zdeňka Vítková. Ta včera požádala redakci o zrušení profilu. Je tedy zřejmé, kdo za tímto podvrhem stojí, ovšem vyšetřování tohoto podvodu již necháme orgánům činným v trestním řízení.

Za redakci sdělujeme všem čtenářům, že si vážíme jejich přízně a rozhodně by nás ani nenapadlo bránit někomu v tom, aby sledoval jiné portály, magazíny, časopisy, noviny. My si nevytváříme na komunikaci se seniory žádný monopol, my se snažíme tři roky vytvářet zajímavé a milé prostředí, které se lidem líbí a kam rádi chodí. Bohužel, někdo se za každou cenu snaží naši společnou práci zničit.

Nedáme se a věříme, že nás nedáte ani vy. Prosíme každého, komu přišel stejný či podobný e-mail, abyste jej přeposlal na adresu i60@i60.cz. Stejně tak prosíme, abyste nám poslali e-maily z minulých dní či týdnů od výše uvedených osob. Tyto e-maily použijeme jako důkaz při šetření.

Děkujeme!

Tahle země není jenom pro mladý! A tento portál není pro podvodníky a mstivé lidi!

i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Asi se dalo těžko čekat, že po této události nastane úplný klid. A tak vzápětí po tom, co jsme si hromadně popřáli šťastný nový rok, toto "novorozeně" bylo opět pošpiněno. Nechápu, proč se hned 1. ledna znovu rozjíždí nějaká negativní konverzace. Je velmi snadné se dostat díky Jekylu a Hydovi do řečí, snadnější než by mě kdy napadlo. A proto prosím redakci, aby nás informovala o vývoji jejího postupu ve věci popsané v redakčním článku. Děkuji.
Marie Bartošová
Milí přátelé na i60, v této době víc, než kdy jindy, platí "Pokoj všem lidem dobré vůle! " A ti, kteří ji nemají ,se sami ze slušné společnosti vyřadili...
Hana Práglová
Je jen dobře,že redakce udělala to,co udělala.Proč si vzájemně ničit náladu,napadat se,urážet.Proč přicházet o přátele.Vím,že naše adresy nejsou běžně k vidění.Proto bych všechny,kteří přeposíláte jakékoliv emaily chtěla poprosit,abyste mazali všechny cizí email.adresy.Často se mi stává( a nejsem sama!!!),že se mi objeví i 50 meil.adr.od lidí,kterým to hromadně přeposíláte.Prosím,zamyslete se nad tím.Díky.
Miluše Převrátilová
Neuvěřitelné, kam až lidská zášť může zajít a zvlášť na tomto serveru, který je především pro lidi středního věku a více. A jako jeden z mála serverů je aktuální a vstřícný všem, kteří se zajímají o dění kolem sebe a jsou stále ve svém věku aktivní. Ano, NEDEJME SE!
Lidmila Nejedlá
Promiňte mi, ale na hádky musí být vždy dva. Proto jsem varovala, - nereagujte. Svět není černobílý a my lidé nejsme 100%. Muselo to dojít až tak daleko, že se budou senioři soudit?! Vidím to jako žabomyší válku mezi ženami. Mně se portál líbí a myslím si, že mu to nemůže uškodit. Možná neznám podhoubí toho všeho.
Libuše Křapová
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu .... až se to dostane k soudu. Mrzí mne, že jsem zrovna v poledne dala na Líbí příspěvek, že je tady konečně klid - a ono to bylo jen ticho před bouří. Dotyčná dámapři svých výpadech neustále připomínala, že se jen brání a nějak nepochopila, že se budou bránit i ostatní
Olga Štolbová
Také jsem ten podvodný mail dostala a nedošlo mi co se to děje, až teď. Dobře, že už vím o co jde, přeposlala jsem redakci, jak žádala. Ubohý chudák, co to posílal. Ani se nedivím, že redakce se cítí zdiskreditována a spouhlasím s jejím postupem. Nenechte se, prosím, otrávit.
Soňa Prachfeldová
Vážená redakce, věřím, že se vše vyřeší a Vás už nikdo nebude zatahovat do svých trapných intrik a okrádat Vás o čas, který věnujete kvalitní práci. Díky za ni !
Marie Magdalena Klosová
Pročítala jsem několikrát tento mail,a vůbec jsem nevěděla,co to má znamenat.Proč by naše seriozní redakce "udávala"naše kolegyně?Jasno mám až teď.Jsem samozřejmě na straně redakce,jejíž práce si vážím a znovu děkuji za vše,co pro nás dělá.
Hana Rypáčková
Budu moc ráda, až se to všechno vyřeší. Díky redakci, že se o web vzorně stará.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.