Magazín i60.cz přináší další
novinku: čtenářské poradny

Magazín i60.cz přináší další
novinku: čtenářské poradny

29. 1. 2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vás – vážení a milí čtenáři – budeme pravidelně seznamovat s novinkami, které připravil váš portál i60. První z nich jsou čtenářské poradny.

Protože je mezi vámi spousta zahrádkářů i kutilů, najdete v sekci bydlení Poradnu, kde na vaše dotazy budou odpovídat odborníci ze společnosti Mountfield. Uvažujete o koupi sněhové frézy, ale nevíte, zda potřebuje jednostupňovou či dvoustupňovou? Je lepší horizontální nebo vertikální štípačka dřeva? Netušíte, zda je pro vaši zahradu vhodný mulčovací stroj a jestli je výhodné pořídit si zahradní bazén už v zimě? Ptejte se na cokoliv, co vás zajímá. Stačí v příslušné rubrice napsat dotaz, ten se automaticky dostane k příslušnému odborníkovi, který dotaz zodpoví do několika dní.

Patříte k těm lidem, kteří si na Nový rok předsevzali, že shodí pár kil? Otázky ohledně hubnutí a vůbec zdravějšího stravování vám budou pravidelně zodpovídat v nové Poradně odborníci ze Světa zdraví. Tato společnost má pobočky po celé České republice. Nejen výživových specialistů, ale i známých odborníků RNDr. Petra Fořta a MUDr. Ondřeje Nývlta se budete moci ptát na cokoliv ohledně zdravého životního stylu a problematiky nadváhy. Samozřejmě, že jsme si vědomi, že jde o diskrétní dotazy, proto se u vaší otázky v Poradně zdraví nebude objevovat jméno.

Další poradny chystáme z oblasti práva či financí a brzy vám také představíme nového spolupracovníka oblíbené rubriky Mezi nebem a zemí.

Vážení a milí čtenáři, věříme, že všechny tyto bezplatné služby vám pomohou řešit váš problém či svízelnou situaci. Nejen my, ale i naši poradci se těšíme na vaše dotazy.

Pěkné zimní dny vám přeje redakce magazínu i60!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...