Libuše Zavadilová

Libuše Zavadilová

Nadšená zahrádkářka a bytová designérka. Miluju přírodu, květiny, procházky, cestování. Jsem aktivní člověk, který chvíli neposedí a potřebuje, aby se kolem něj neustále něco dělo. Jsem první rok v důchodu, ale pořád zůstávám v kontaktu s některými zákazníky a občas pro ně dělám nějaké menší realizace. Také jsem se pustila do prodeje umělých květin a to prostřednictvím dodávek do mých návrhů, tak i prodej přes eshop umele-kvetiny-prodej.cz

Umělé květiny jsem v minulosti neměla moc ráda a přišly mi nevkusné, ale objevila jsem výrobce, který je sice o něco dražší, ale vyšší cena se výrazně projevuje na kvalitě a vzhledu, takže vypadají rostliny a květiny jako živé. Do některých interiérů, kde není dostatek světla jsou naprosto úžasné stejně jako pro klienty, kteří jsou často na cestách a o živé květiny by se jim neměl kdo postarat.

Tam, kde to jde ale samozřejmě dávám přednost živým květinám a rostlinám, které do bytu přinášejí krom designové fukce také funkci pročišťování vzduchu. Nicméně jak už jsem psala- někde zkrátka není možné živou rostlinu umístit, takže je její umělá varianta zajímavou možností. Klientům dodávám nejen umělé květiny, ale i umělé stromy, palmy, dekorace atd.

Články

Fotogalerie

Zájmy

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%