Alkohol mám rád, ale vždy
ho degustuji. Méně je více

Alkohol mám rád, ale vždy
ho degustuji. Méně je více

20. 11. 2014
gastronomie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Záhlavová
Jednou či dvakrát do měsíce si dopřeji dobré víno. Nakupuji ho ve vinotéce, v supermarketu takové nedostanete. Je opravdu velký rozdíl mezi vínem za stovku a tím za tři nebo čtyři.
Zuzana Pivcová
Moji rodiče se brali za války v roce 1942 a maminka schovala láhev dobrého šampaňského, že ho otevře na svatbě někoho ze svých dětí. My jsme však se sestrou přišly na svět až podstatně později a navíc jsme se stále nevdávaly, až jsme v 70. letech zjistily, že drahocenné šampaňské se zkazilo. U destilátů to asi nehrozí. Ale vzpomínám si, že na Václaváku byly lahůdky a tam měli za sklem nabídku drahých destilátů, koňaky nebo whisky až za 47 tisíc korun. Ještě, že mezi pivy tak obrovský finanční rozdíl není. :-)
Pavla Nováčková
Díky za zajímavý rozhovor a zároveň dobrý vánoční tip.
Hana Rypáčková
Jsem pro. Ale tady se nechytám.Chybí mi zlatá karta.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody