Tenisovou tipovačku i60
vyhrála Alžběta Müllerová

Tenisovou tipovačku i60
vyhrála Alžběta Müllerová

16. 11. 2014

Tenisová sezona roku 2014 skončila. Turnaj mistrů v Londýně měl dnes vyvrcholit očekávaným finále dvou tenisových velikánů Novaka Djokoviče s Rogerem Federerem, ovšem k zápasu nakonec nedošlo, Švýcar Federer musel vzdát kvůli zranění zad, které si zřejmě přivodil při včerejším úžasném semifinálovém duelu se Stanem Wawrinkou.

Pro tenisové fandy je to velká škoda, protože se čekala skutečná "bitva králů". A je to škoda i pro soutěžící na portále i60, kteří po celý uplynulý týden sledovali výsledky tenisových zápasů. Díky zrušenému finálovému duelu se tak nemohl konat ani očekávaný hon na první místo v tabulce tipujících. Ve hře bylo ještě dvanáct bodů, které jistě pronásledovatelům chyběly. Ovšem i to je sport, překvapivý, nevyzpytatelný a o to víc krásnější.

Vítězkou naší poslední tenisové tipovačky se tedy stala se ziskem 38 bodů paní Alžběta Müllerová, která porazila o šest bodů druhého Františka Prechtla a třetího Jana Bařtipána. Paní Alžbětě gratulujeme a posíláme jí krásnou knižní publikaci o Josefu Masopustovi z nakladatelství Albatros Media!

Malé poděkování pošleme také Haně Šorejsové a Miroslavu Štorchovi za tenisové zpravodajství, které v průběhu turnaje připravovali.

Věříme, že se vám tipování líbilo a že se setkáme v rubrice Tipovačka při nějaké další sportovní události.

tenis
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Protože ještě na stará kolena trénuji žáky ve volejbalu, tak mne zaujalo, že paní Alžběta uspěla také jako vyznavačka sportu a volejbalu. :-)
Alžběta Müllerová
Moc vám všem děkuji za gratulaci a redakci za výhru. Vůbec jsem takový výsledek nečekala a zároveň gratuluji ke skvělým tipům i ostatním čtenářům.
Jana Šenbergerová
Také blahopřejeme královně tipovačky.
Miroslav Štorch
Také gratuluji paní Alžbětě, která je nyní královnou tipovačky. :-) Tipy měla precizní, i když byla řada tenisových překvapení. Raonič i Federer nedohráli. Několikrát jsem nestihl tipovat, tak příště to snad bude lepší. Kvitová by v Austrálii ráda konečně vyhrála jako ve Wimbledonu a angažovala nového kondičního trenéra z Německa. Snad jí to vyjde-
Eva Balúchová
Gratuluji paní Alžbětě.Tipovačka mě moc bavila a jsem pyšná na 11.místo.
Anna Potůčková
Alžbětko ode mně obr gratulace, v tenise se vyznáš znamenitě !
Hana Šorejsová
Ano, je to velká škoda, že se "králové neutkali". Novak Djokovič zahrál jeden exhibiční set s Andy Murrayem a pak byla další exhibice v deblu - John McEnoe a Andy Murray proti Tim Henmanovi a Petu Cashovi. Roger Federer byl velmi smutný, když oznámil v londýnské hale své odstoupení. Paní Alžbětě gratuluji. Redakci děkuji za ocenění a příští Tipovačka asi na počátku roku Hopman Cup a grandslam Australian Open. Sportu zdar !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...