FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Jana Šenbergerová

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězí Jana Šenbergerová

10. 10. 2014

Jana Šenbergerová se stala druhým vítězem naší nové Fotohádanky. Správně odpověděla, že na snímcích je kouzelné italské město Florencie a antilopa impala. Paní Šenbergerová získává voucher do obchodů Tchibo v hodnotě 300 Kč. Gratulujeme!

Rozhodování ale nebylo vůbec jednoduché. Už dvě minuty po zveřejnění odpověděla vítězka první Fotohádanky, paní Květa Křivohlávková, že na snímcích je Florencie a gazela. Nutno uznat, že gazela a antilopa impala jsou si velmi podobné a obzvlášť pro laika skoro k nerozeznání. Šest minut po deváté ranní zase paní Jiřina Votavová tipovala Florencii a antilopu. Jenže antilop je celá řada druhů, je tedy nutné použít správný přívlastek.

Radili jsme se proto s odborníkem – zoologem a nakonec se rozhodli přiřknout vítězství paní Šenbergerové, která správnou odpověď uložila v čase 09:11:12.

I tentokrát jsme byli překvapeni pohotovostí čtenářů, proto zase přitvrdíme a příště snad najdeme ještě o hodně obtížnější motiv. Jde nám přece o to, aby celá hra byla co nejnapínavější!

Nenechte si ujít Fotohádanku příští pátek. Pokud bude hra úspěšná, uvažujeme o tom, že by se mohla objevit i vícekrát týdně!

A na závěr si pro jistotu zopakujme inovovaná pravidla:

Každý pátek v 9.00 hodin umístíme na portál dvě fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní pamatku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří správně odpovědět na obě otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku).

A pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny večer mezi sedmou a osmou hodinou. Pokud se nikomu ten den nepodaří uhádnout, co či koho fotografie zobrazují, přidáme k otázce další nápovědu. U otázek bude uvedena rovněž cena, o kterou se bude soutěžit.

Fotohádanka
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Oprava!!! ...,jak JSI...
Marie Magdalena Klosová
Milá Jani,já Ti gratuluji,až teď jsem přišla na tu zprávu,jak si pohotová a bystrá!Já jsem sice ve Florencii byla,ale nevím,jestli bych ji poznala a o těch "gazelách"...no klobouk dolů!!!
Marie Seitlová
Jani také gratuluji, jste úžasní.
Olga Štolbová
Jani, velká gratulace vám oběma - " Když se ruka k ruce vine..." Vy se k sobě vinete určitě nejen rukama. *******
Jitka Chodorová
Jani.gratuluji,jsi neskutečná,a s tvým přítelem jste opravdu silná dvojka,tak ať se daří v dalších soutěžích,ale i v životě.
Jana Šenbergerová
Vando, Florencii neznám, ale impalu ano. Na města je Pavel, tak jsme dali hlavy dohromady. Hani, dík. Napíšeš, jak bylo v Karlově Studánce? Doufám, že dobře, i když počasí asi nic moc.
Hana Práglová
Jani,blahopřeji!!Já bych asi nepoznala ani Florencii.Nikdy jsemtam nebyla.
VANDA Blaškovič
Jani, že poznáš Florencii, to bych předpokládala, ale že znáš i antilopu impalu...tak prosím příště již pomalu !..)
Jana Šenbergerová
Děkuji vám, děvčata, za gratulace i rady. Dám vědět, jak to nakonec dopadne. :-)
Květa Křivohlávková
Moc gratuluji :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...