Učím se rychle aneb
Seniorům pejsci sluší!
8. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.6.2016 22:53
Jani, tento článek mi unikl.... líčení zážitků s Čikinou mi připomíná Bertíka...stále něco nosí a nosí a čučí a čučí s tím u postele, dokud nezareaguji.. kolikrát bych ho nejraději už něčím přetáhla, ale... stejně mne to baví... Hezké chvilky s Čikinou, pohlazení ode mne a olíznutí od Bertíka
Eva Krausová
15.3.2015 16:23
Paní Jano, myslela jsem, že Čikinka je malý pes, ale koukám na obrázek, vzala jste si z útulku psa velkého a to má můj obdiv, zvláště pokud nebydlíte v rodinném domě. Článek mne pobavil, máme to všichni stejné s našimi pejsky-ty zážitky. Nechť jich máte ještě hromádku/niko-li psí/ těch zážitků ve zdraví.
Zoja Sedláčková
1.11.2014 14:08
Hezké a typické. Kdysi dávno přinesla domů moje sestra štěňátko sotva do dlaně. Mamka ale trvala na tom aby zůstávalo venku. Jak šel čas, obě jsme z domova odešly, zemřela babička a mamka zůstala s Bobíkem sama. Nejen, že samozřejmě mohl do domu ale i do mamčiny postele, na židli ke stolu. Prostě si ji dokonale ochočil.
Zdenka Jírová
28.10.2014 18:17
Čikinku znám, jeto roztomilý a chytrý pejsek. Zdaleka mě už poznává a "táhne " svou paničku ke mně. Chodíváme na společné procházky a Čikina si je toho vědoma.Já pejska nemám, ale vlastním dvě kočičky , s kterými se také nenudím. S "výchovou" máme asi stejné zkušenosti, mé kočky si mne také dobře vychovaly.
Olga Štolbová
9.10.2014 18:12
Moc hezké vyprávění. Pejsky miluju, ale nemám, protože ještě víc miluju kočky. Taková sametová mazlivá kočulína na klíně, tomu říkám opravdový relax.
Hana Rypáčková
8.10.2014 20:13
Moc pěkné a vtipné čtení, přesně náš pudl Venda.To večerní zahánění do postele,štěká a cuká hlavou,aby bylo jasné, kam máme zamířit.První pes z dob pracovního procesu nebyl tak rozmazlený...
Zuzana Pivcová
8.10.2014 18:41
Vaše vyprávění mii silně připomíná vztah mé kolegyně Ály a jejího jezevčíka Edy. Ten ji má také ochočenou "jak tatranskou veverku". Ale je to správná dvojka. Já mám v současnosti už jen znalosti kočičí, ale vztah má rovněž daná pravidla (ve prospěch koček:-)). Zvířátka jsou báječná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA