Soutěž Lady Sympatie: Za 5 minut 12

Soutěž Lady Sympatie: Za 5 minut 12

29. 8. 2014

Je mi jasné, že v pátek 29. srpna je už dost pozdě na pokus "sáhnout si na titul "Lady Sympatie". Každá by jí chtěla být! Já nejsem výjimka. Ale, dámy a pánové, vždyť já si na nedostatek sympatií či náklonnosti nemůžu stěžovat. Dostává se mi jí bohatě. Od vás, na našem portálu i60, možná i od jiných návštěvníků stránek.

Jak? No přece tím, že od dubna ,kdy tento portál s vámi sdílím, navštěvujete můj profil a čtete si mé příspěvky, kterým ráda říkám "malé literární pokusy". Děkuji vám za to. To svědčí o tom, že vám možná působí radost, možná se někdy zasmějete ,jste zvědavi na pokračování, někteří přidáte laskavé slovo, prostě dáváte mi najevo své sympatie. A to mě  přivádí k tomu, abych sedla k počítači a podělila se s vámi o zážitky, pocity, radosti i smutky. Dělá mi to radost. Právě TO dělám ráda a s chutí.

Navíc jste se už v mých příspěvcích o mně dověděli prakticky vše. Že "se mnou mě baví svět", že "mám ráda změnu", že "vzpomínám na svého muže", taky to, že jsem se "na internetu seznámila" s novým. Dokonce jsem se svěřila jak to mezi námi "jiskřilo". Také o mně víte, že miluju Francii ve všech podobách, moře a cestování. Též mě úsměvně baví "laškovat" se sportem a trávit čas se svými vnoučky. A že se ráda směju, to je, doufám ,patrné z fotografií. Je to můj pohled na svět.

Prostě, víte o mně všecko. Děkuji vám za přízeň. "Jsem, jaká jsem a líbím se komu se líbím." (J.Prévert).

P.S.: Přece jsem vám něco do této chvíle tajila. Nerada umývám okna a velmi nerada, spíše z donucení (sama sebe), a velmi zřídka, žehlím. Nikdy neshromažďuji nevyžehlené prádlo v koši, tam se zbytečně pokrčí. Tím bych mohla získat sympatie dam, které se ještě žehlením trápí. A teď je to opravdu VŠE! 

 

Přihlásila jste se do projektu i60 Senior Fashion? Zúčastněte se soutěže o titul Lady Sympatie. Malujete obrazy, fotíte? Vyšíváte či pletete? Vaříte? Vyfoťte vaše vybraná díla a krátce je popište. Tančíte, hrajete divadlo nebo se potápíte? Napište o vašem koníčku příběh. Zpíváte, hrajete na klavír či housle? Nahrajte se, nebo natočte na video a pošlete nám ukázku. Prezentujte jakoukoli svou dovednost, zručnost nebo zálibu. Všechny dovednosti posoudí porota a společně se čtenáři vyberou ženu, která získá titul Miss Sympatie a s ním také wellness pobyt. Více informcí najdete zde.
Lady Sympatie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Právě jsem dožehlila. Toho, co jsem nedělala ráda, je víc, ale některé mé nechuti mě opouštějí, takže pokud nejde o košile, žehlení mě baví. Dá se u toho přemýšlet o všeličem, dokonce i meditovat, takže jde vlastně o relaxační činnost. Od té doby, co máme plastová okna, mi jejich mytí nevadí, ale nedělám to často. Večerní sprchu a občasnou vanu horké vody považuji za jeden z největších výdobytků civilizace. Dělám hodně věcí za pět minut dvanáct, a mnohé mi dokonce i vyjdou. Za důležité pokládám nekabonit se zbytečně na svět, a to vy rozhodně neděláte. Ať vás úsměv neopouští a život stále baví. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.