Stydíte se nakupovat
v sekáči? Není třeba
7. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
7.8.2014 19:53
Na nákup v sekáči musí být správná nálada. Když jsem pracovala na úřadě, měla jsem hodně sekáčových hedvábných halenek. Dnes tam spíš kupuji věci na domácí "válení" nebo kvůli materiálu. Z letních širokých sukní si šiji letní 3/4 kalhoty.
Hana Práglová
7.4.2014 20:09
Před několika lety mě má dlouholetá polská kamarádka vzala do jejich sekáče.Nejvíc mě tam překvapila skutečnost,že se svršky neprodávaly podle kusů,ale podle váhy!
Zuzana Pivcová
7.4.2014 19:09
Mně byly sekáče dříve velmi nepříjemné oblečením, v němž jsem cítila cizí energii. Před pár lety mi ale poradila jedna dáma, zabývající se barevnou typologií, abych se šla do sekáče učit vyhledávat ani ne tak kusy oblečení, jako barvy. To bylo velmi zábavné. Dnes jsou i ty tzv. outlety se zbožím neobnošeným, pouze ne zcela nejmodernějším, které se zkrátka po sezóně v zahraničí vyřazuje. Ty se mi moc zamlouvají, výběrem i cenami.
Jana Šenbergerová
7.4.2014 14:16
Dva sekáče jsou v našem městě, ale za nedalekou polskou hranicí je jich nepočítaně. Ceny i vzhled nakoupeného zboží jsou velmi příznivé, tak proč takových možností nevyužít.
Moje kamarádka je přebornicí v nakupování v těchto obchodech. Vždycky přesně ví, po čem se kde pídit. Občas vybere něco i pro mě, nebo se sekne ve velikosti pro sebe a já mám o pěkný kousek do šatníku víc.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.4.2014 12:00
V Sekáči nakupuji od doby, kdy prodejny vznikly. Četnost nákupů se úměrně zvyšovala s počtem vnoučat - 4 vnoučata obdarovávat z 1 mizerného důchodu bylo nemyslitelné. Dalo se najít i oblečení nové - děti byly "jak ze škatulky" - s obdivem ostatních maminek/babiček. A v 65 letech jsem se "stihla" naučit PC/internet ´= najdu různé akce, koupím si další "modes-robes" - a to, co už mne nebaví, přemístím do kontejnerů sběru šatstva. Celkově lze říci : SPOKOJENOST
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA