
Čerstvé pečivo, kdykoli
si zrovna vzpomenete
7. 11. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Pravečková
13.3.2014 20:24
Mražené pečivo používám každý den. Nejen proto, že tam kde momentálně pobývám, je nejbližší pekař 5 km. Ale hlavně v Německu je pečivo docela drahé, ale hned musím dodat, že moc dobré. Na pečivo jsem vysazená. Nejoblíbenější chléb naší dvoučlenné domácnosti je Kraftkornbrot. Váží 0,5 kg a stojí v přepočtu 70,-Kč. Do mrazáku dám 4 samostatně balené čtvrtky a tak sníme chléb do posledního drobečku vždy čerstvý.
HANA NOVÁKOVÁ
8.11.2013 23:31
S ukládáním pečiva do mrazáku souhlasím,jen je potřeba dobře uzavřít.Já je dávám do takzvaných "klik klaků" a jsem velice spokojená.Nemá pak pečivo příchutě po něčem co máte v mrazáku
Jana Šenbergerová
7.11.2013 11:58
To je dobrý fígl. Když koupím raženky v pátek, v pondělí jsou na svačinu jako čerstvě upečené. Osvědčilo se, doporučuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA