Čerstvé pečivo, kdykoli
si zrovna vzpomenete

Čerstvé pečivo, kdykoli
si zrovna vzpomenete

7. 11. 2013

Možná to nebude pro někoho nic nového, ale já jsem se tento fígl naučil teprve nedávno, často ho používám a musím potvrdit, že funguje dokonale. Asi se vám mnohokrát stalo, že jste nakoupili více čerstvého pečiva, než jste mohli spotřebovat. Než ho nechat do druhého dne zgumovatět (dnešnímu pečivu často „stačí“ jen pár hodin), případně nechat ztvrdnout na strouhanku, je lepší jej uložit do mrazáku. I za mnoho týdnů poté můžete zmrzlý chléb, housky či koláče nechat na vzduchu samovolně rozmrazit (mikrovlnku raději nepoužívat) a získáte chutné a relativně čerstvé pečivo.

Můj fígl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Pravečková
Mražené pečivo používám každý den. Nejen proto, že tam kde momentálně pobývám, je nejbližší pekař 5 km. Ale hlavně v Německu je pečivo docela drahé, ale hned musím dodat, že moc dobré. Na pečivo jsem vysazená. Nejoblíbenější chléb naší dvoučlenné domácnosti je Kraftkornbrot. Váží 0,5 kg a stojí v přepočtu 70,-Kč. Do mrazáku dám 4 samostatně balené čtvrtky a tak sníme chléb do posledního drobečku vždy čerstvý.
Věra Katolická
Také doporučuji,dělám to tak už hodně let..
HANA NOVÁKOVÁ
S ukládáním pečiva do mrazáku souhlasím,jen je potřeba dobře uzavřít.Já je dávám do takzvaných "klik klaků" a jsem velice spokojená.Nemá pak pečivo příchutě po něčem co máte v mrazáku
Jana Šenbergerová
To je dobrý fígl. Když koupím raženky v pátek, v pondělí jsou na svačinu jako čerstvě upečené. Osvědčilo se, doporučuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.