Čerstvé pečivo, kdykoli
si zrovna vzpomenete

Čerstvé pečivo, kdykoli
si zrovna vzpomenete

7. 11. 2013

Možná to nebude pro někoho nic nového, ale já jsem se tento fígl naučil teprve nedávno, často ho používám a musím potvrdit, že funguje dokonale. Asi se vám mnohokrát stalo, že jste nakoupili více čerstvého pečiva, než jste mohli spotřebovat. Než ho nechat do druhého dne zgumovatět (dnešnímu pečivu často „stačí“ jen pár hodin), případně nechat ztvrdnout na strouhanku, je lepší jej uložit do mrazáku. I za mnoho týdnů poté můžete zmrzlý chléb, housky či koláče nechat na vzduchu samovolně rozmrazit (mikrovlnku raději nepoužívat) a získáte chutné a relativně čerstvé pečivo.

Můj fígl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.