Soutěž "Moje prázdniny" vrcholí,
podpořte finalisty svým hlasem

Soutěž "Moje prázdniny" vrcholí,
podpořte finalisty svým hlasem

5. 9. 2013

Velká letní literární soutěž "Moje prázdniny" vrcholí. Z několika desítek čtenářských příspěvků na prázdninové téma vybrala redakce šest příběhů, které vyslala do finále. V něm o vítězi soutěže rozhodnou vaše hlasy!

Finálové příspěvky najdete na hlavní stránce magazínu i60. Kliknutím na fotografii nebo titulek se vám otevře celý článek, který si ještě jednou můžete přečíst a vrátit se pak zpět k hlasování. Každý čtenář magazínu i60 (registrovaný i neregistrovaný) má k disppozici celkem šest hlasů, které může libovolně rozdělit mezi šest finálových příspěvků, všech šest hlasů je možné dát i jednomu příspěvku. Hlasovat je možné od dnešního dne do neděle 8. září 2013 do 18.30 hod. Po tomto termínu už bude jasné, kdo bude vítězem. Hlasovat můžete ihned zde.

A kdo se dostal do finále?

Vítězem soutěže "Moje prázdniny" a majitelem nového digitálního kompaktu Olympus se stane někdo z těchto soutěžících: Svata Páleníková (Moje černé prázdniny), Jaroslava Handlová (Nezapomenutelná vůně prázdnin), Věra Žatecká (Moje nejkrásnější prázdniny na kole), Helena Maryšková (Nezapomenutelné prázdniny roku 1968), Vladimír Šmíra (Baran Matěj) a Miroslav Štorch (Moje prázdniny na sopkách Itálie). Všem finalistům přejeme hodně štěstí při hlasování! Všem ostatním soutěžícím děkujeme za moc krásné příspěvky, které určitě obohatí obsah našeho magazínu. A určitě se můžete těšit na další podobné soutěže.

Chat s osobností: Aleš Cibulka

Před prázdninami jsme vám slíbili, že oživíme náš chat pozváním nejrůznějších osobností kulturního a společenského života, ale také odborníků z řad lékařů, vysokoškolských profesorů apod. Prvním VIP hostem bude oblíbený moderátor Aleš Cibulka, se kterým si budete moci povídat už zítra od 14 do 15 hodin! Jak se dostal k moderování pořadu Sejdeme se na Cibulce, jaké novinky přinese pořad Tobogán, který moderuje, jaké chystá nové knihy, proč věnuje tolik svého času právě seniorům? Na tyto a další dotazy vám Aleš Cibulka zítra rád odpoví. A už dnes můžeme prozradit, že má pro vás dárek - a to opět bezplatné vstupné na natáčení dalších pořadů "Sejdeme se na Cibulce", které se koná v úterý 10. září od 12 hodin v Divadle U Hasičů. Stačí odpověďět správně na jednu otázku (zde) a získat dvě vstupenky zdarma. Celkem je k dispozici 60 volných vstupenek!

Tak tedy zítra na chatu a v úterý v Divadle U Hasičů. Tahle země není jenom pro mladý!

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Upřímně gratuluji paní paní Žatecké k překonání zdravotních obtíží a vítězství v hlasovací soutěži. Přeji hodně dalších kilometrů na kolech při našich dlouhých prááázdninách :-)
Dagmar Králová
Tady vlevo se píše, že mohou do soutěže hlasovat registrovaní i neregistrovaní, ale pak to při hlasování neplatí ? Dělám v důchodu rozhodčí volejbalu a určitě by se hráčům nelíbilo, kdyby se měnila pravidla během hry. Navíc máte asi překlep o vyhodnocení soutěže, kde píšete, že vyhlášení bude v neděli 9.září a to je ve skutečnosti pondělí. Ale nikdo nejsme dokonalý :-) JInak články jsou moc pěkné a díky za zjímavou soutěž. Příště asi také něco přidám ze svého.
Helenka Vambleki
Protože jsem chtěla "palcovat" a zapomněla jsem, že nejsem přihlášená, nepřipisovalo to body. Takže jsem usoudila, že hlasovat mohou jen registrovaní a přihlášení uživatelé, což kvituji s povděkem, že si nikdo nemůže zajistit tisíce hlasů od přátel na Fb či jinde a hlasování tudíž bude opravdu korektní.
Jana Šenbergerová
Děkuji všem, kteří do soutěže přispěli, moc pěkně jsem si početla a těm, které vybrala redakce, jsem podle nejlepšího vědomí a svědomí, tedy svého gusta, přidělila 6 povolených hlasů. Dalšího palcování se nehodlám zúčastnit, připadá mi nefér.
Svatava Páleníková
Já otevřeně přeji vítězství paní Žatecké. Její příběh mě dojmul k slzám. Jsem ráda, že se dostala do finále a držím jí palce, nejen v soutěži, ale i v životě.
Renata Zadražilová
Já myslím, že se soutěž povedla. Mohli jsme si přečíst pěkné příběhy, zavzpomínat. Někdo vyhrát musí a tady je na výhru určitě větší pravděpodobnost něž ve sportce. Gratuluji všem finalistům za pěkné článečksy.
Miroslav Štorch
Navíc trocha propagace serveru i60.cz a jeho článků nemůže nikomu uškodit. Naopak je to žádoucí, aby čtenářů bylo více paní Jitko 8-)
Miroslav Štorch
Paní Jitko, stejné palcování nás čeká brzy v předčasných volbách do parlamentu, kde bude zvýhodněna ta strana, která za své sliby dostane nejvíce hlasů, ale to už je trochu jiné hlasování než tady. Počten hlasů bude vždy někdo zvýhodněn, tak jsou, bohužel, postavena pravidla soutěže. Buď je přijímáte - nebo ne.
Jitka Chodorová
Opravdu nevím,pane Štorch,co nám to tu vykládáte,ale jsme asi jenom hloupá ženská,která ví,že palcováním se zvýhodňuje právě ten,kdo má spoustu ochotných kamarádů,a to jistě ovlivní i tuto soutěž.
Miroslav Štorch
Pořadí v minulých dvou foto-soutěžích určovala odborná komise v redakci, tak tam hlasy z internetu nerozhodovaly. Možná v v těch dávných. I hodnocení komise je subjektivní, ale dojdou k jisté shodě. V estetických a pocitových kritériích jsou velké rozdíly, když nemůžete hodnotit exaktně, A tak je hodnocení - líbí se a líbí se méně na internetu také platné, pokud někdo nešvidluje s IP adresami. Pak už je o to o počtu přátel, kteří jsou ochotni vám věnovat svůj hlas z různých míst. Tam už je hodnocení jako fandovství určitého sportovního klubu nebo osobnosti. Architekt Kaplický sice vyhrál soutěž na návrh Národní knihovny, i když nesplnil kriteria předepsaná pro projekt. Ale jeho - blop - chobotnice stejně nebyl realizován, ?-(

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...