Soutěž "Moje prázdniny" vrcholí,
podpořte finalisty svým hlasem

Soutěž "Moje prázdniny" vrcholí,
podpořte finalisty svým hlasem

5. 9. 2013

Velká letní literární soutěž "Moje prázdniny" vrcholí. Z několika desítek čtenářských příspěvků na prázdninové téma vybrala redakce šest příběhů, které vyslala do finále. V něm o vítězi soutěže rozhodnou vaše hlasy!

Finálové příspěvky najdete na hlavní stránce magazínu i60. Kliknutím na fotografii nebo titulek se vám otevře celý článek, který si ještě jednou můžete přečíst a vrátit se pak zpět k hlasování. Každý čtenář magazínu i60 (registrovaný i neregistrovaný) má k disppozici celkem šest hlasů, které může libovolně rozdělit mezi šest finálových příspěvků, všech šest hlasů je možné dát i jednomu příspěvku. Hlasovat je možné od dnešního dne do neděle 8. září 2013 do 18.30 hod. Po tomto termínu už bude jasné, kdo bude vítězem. Hlasovat můžete ihned zde.

A kdo se dostal do finále?

Vítězem soutěže "Moje prázdniny" a majitelem nového digitálního kompaktu Olympus se stane někdo z těchto soutěžících: Svata Páleníková (Moje černé prázdniny), Jaroslava Handlová (Nezapomenutelná vůně prázdnin), Věra Žatecká (Moje nejkrásnější prázdniny na kole), Helena Maryšková (Nezapomenutelné prázdniny roku 1968), Vladimír Šmíra (Baran Matěj) a Miroslav Štorch (Moje prázdniny na sopkách Itálie). Všem finalistům přejeme hodně štěstí při hlasování! Všem ostatním soutěžícím děkujeme za moc krásné příspěvky, které určitě obohatí obsah našeho magazínu. A určitě se můžete těšit na další podobné soutěže.

Chat s osobností: Aleš Cibulka

Před prázdninami jsme vám slíbili, že oživíme náš chat pozváním nejrůznějších osobností kulturního a společenského života, ale také odborníků z řad lékařů, vysokoškolských profesorů apod. Prvním VIP hostem bude oblíbený moderátor Aleš Cibulka, se kterým si budete moci povídat už zítra od 14 do 15 hodin! Jak se dostal k moderování pořadu Sejdeme se na Cibulce, jaké novinky přinese pořad Tobogán, který moderuje, jaké chystá nové knihy, proč věnuje tolik svého času právě seniorům? Na tyto a další dotazy vám Aleš Cibulka zítra rád odpoví. A už dnes můžeme prozradit, že má pro vás dárek - a to opět bezplatné vstupné na natáčení dalších pořadů "Sejdeme se na Cibulce", které se koná v úterý 10. září od 12 hodin v Divadle U Hasičů. Stačí odpověďět správně na jednu otázku (zde) a získat dvě vstupenky zdarma. Celkem je k dispozici 60 volných vstupenek!

Tak tedy zítra na chatu a v úterý v Divadle U Hasičů. Tahle země není jenom pro mladý!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.