Proč jsem našla tyhle stránky

Proč jsem našla tyhle stránky

7. 6. 2016

Jsem zvyklá celý život dělat, i když né manuálně. A tak mě zaskočilo, že firma ve které jsem působila - i v důchodu - skončila. Práce (vždy kolem počítačů, nejdřív sálových, pak PC).

Teď jsem bezprizorní a  nešťastná, protože jsem měla představu, že ukončím svoji pozemskou pouť v kanceláři za svým stolem, upadnu na klávesnici, monitor se zblázní a já odletím do věčných lovišť. S tělem už si kolegové nějak poradí. A to mi nevyšlo.

Internet domů nechci, abych tam u počítače neshnila, a tak chodím s notebookem do knihovny, jako že jdu do práce. Musím se oblíknout, namalovat a vyrazit. A funguje to. Ty prachy k důchodu sice taky budou chybět, ale nějak se to zvládne (jsem šetřivá). Začínat někde jinde za jiných okolností se mi zdá v tomhle věku poněkud riskantní.

Změna se dostavila, mám doma internet! A tak jsem narazila na tenhle WEB. Nezatracujte mě! 

Že bychom založili klub, někam by se zašlo, něco prokecalo – vyjelo na dovolenou – nebo cokoliv.

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Taky jsem byla ve svém zaměstnání spokojená,ale důchod si užívám daleko víc.Ráda bych se s vámi sešla,poseděla,ale při mé smůle jste určitě taky z Prahy.Tak založte klub a třeba na dovolenou se k vám přidám.
Vladka Steinová
Dobrý den,se zájmem jsem si přečetla Vaše vyprávění.Nebuďte zoufalá,vše jednou končí, cítila jsem se taky divně, když jsem šla do důchodu.Mám ale hodně povinností a tak už to dnes nijak nevnímám. Ono je i umění uvolnit pracovní místo mladším.Píšete že jste v Braníku, jste tedy kousek ode mně,tak se nějak,pokud chcete, ozvětě a můžeme se i potkat S pozdravem- Vladka
Milena Mejsnarová
Dobrý den Zdeno, také bych takový klub brala! Když jsem před pěti lety zůstala 2.ledna doma - v důchodu, tak jsem plakala, že nemohu jít do práce!!! Pak přišel pán zapojit internet, byla jsem ve spojení se světem a najednou to šlo! Teď chodím "občas "vypomáhat do soukr. jazykové školy a jinak si užívám jako senior! Dovolené, moře, hory-lyže, milovaná chata, vernisáže, výstavy, koncerty,přednášky, tai-tchi,přednášky univ. 3.věku, kurz paměti, poezie,......... a je toho ještě docela dost! Ne že bych se do důch.hrnula, ale už si na banku, kde jsem pracovala nemám ani čas vzpomenout! Zdravím a přeji krásné dny! Milena
Olga Štolbová
Zdeni,všechno tvé vyprávění je úžasné.Musela jsem přečíst všechno najednou a moc,moc se mi líbí. Jsi šikovná holka - gratuluju.Klub beru *.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.