A je to tady: další vítězové
vědomostní soutěže i60.cz

A je to tady: další vítězové
vědomostní soutěže i60.cz

20. 5. 2013

Vynikající vědomosti, přirozená soutěživost. Je to tam. Ano, vážení příznivci magazínu i60, dovolte, abychom vám oznámili vítěze třetího kola vědomostního kvízu. V tomto týdnu jste si opět počínali velmi dobře, velká část z vás nasbírala plný počet bodů.

Takže, pojďme na to: vylosováni byli tito soutěžící: Olga Gálová a Jiřina Mertová.

Gratulujeme vítězkám, které od nás obdrží hezké knížky!

Vědomostní soutěž samozřejmě pokračuje dál, každý den na vás bude čekat dvojice záludných otázek. Ale pozor, pokračují i další soutěže. Ještě tři dny můžete soutěžit o lepidlo Pattex 100%, ve středu vylosujeme 5 výherců, kterým toto lepidlo pošleme. Až do následující středy pak budete moci soutěžit o Sarapis pro muže – přírodní doplněk stravy pro zlepšení kondice u mužů v andropauze. Stačí jen správně odpovědět otázku a pak již jen čekat, jak dopadne losování. Brzy vám také představíme další soutěže o nové produkty.

Nezapomeňte na to, že již několik dní nabízí magazín i60 další novinku – Právní poradnu. Potřebujete poradit s nějakým právním problémem? Napište otázku do příslušného formuláře a během několika dní vám právníci advokátní kanceláře Mgr. Michala Müllera odpoví. Stejně jako ostatní poradny, i tato právní je pro čtenáře magazínu i60 zcela zdarma. Vaší pozornosti doporučujeme především tu konopnou, která má čistě zdravotní (tedy nenarkomanské) účely.

A chatujte s přáteli. Aktuální informace o počasí v Beskydech, jižních Čechách, nebo v Brně či Praze ocení mnoho aktivních seniorů. Výlety a cestování, je přece náš svět.

Magazín i60 stojí za to číst! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Vítězkám přeji hezké počtení.
Zdenka Hillová
gratuluji
Marcela Dadučová
Vítězkám gratuluji.
Hana Práglová
Vítězům GRATULUJI!!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.