A je to tady: další vítězové
vědomostní soutěže i60.cz

A je to tady: další vítězové
vědomostní soutěže i60.cz

20. 5. 2013

Vynikající vědomosti, přirozená soutěživost. Je to tam. Ano, vážení příznivci magazínu i60, dovolte, abychom vám oznámili vítěze třetího kola vědomostního kvízu. V tomto týdnu jste si opět počínali velmi dobře, velká část z vás nasbírala plný počet bodů.

Takže, pojďme na to: vylosováni byli tito soutěžící: Olga Gálová a Jiřina Mertová.

Gratulujeme vítězkám, které od nás obdrží hezké knížky!

Vědomostní soutěž samozřejmě pokračuje dál, každý den na vás bude čekat dvojice záludných otázek. Ale pozor, pokračují i další soutěže. Ještě tři dny můžete soutěžit o lepidlo Pattex 100%, ve středu vylosujeme 5 výherců, kterým toto lepidlo pošleme. Až do následující středy pak budete moci soutěžit o Sarapis pro muže – přírodní doplněk stravy pro zlepšení kondice u mužů v andropauze. Stačí jen správně odpovědět otázku a pak již jen čekat, jak dopadne losování. Brzy vám také představíme další soutěže o nové produkty.

Nezapomeňte na to, že již několik dní nabízí magazín i60 další novinku – Právní poradnu. Potřebujete poradit s nějakým právním problémem? Napište otázku do příslušného formuláře a během několika dní vám právníci advokátní kanceláře Mgr. Michala Müllera odpoví. Stejně jako ostatní poradny, i tato právní je pro čtenáře magazínu i60 zcela zdarma. Vaší pozornosti doporučujeme především tu konopnou, která má čistě zdravotní (tedy nenarkomanské) účely.

A chatujte s přáteli. Aktuální informace o počasí v Beskydech, jižních Čechách, nebo v Brně či Praze ocení mnoho aktivních seniorů. Výlety a cestování, je přece náš svět.

Magazín i60 stojí za to číst! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...