Darujte zážitek k šedesátinám!

Darujte zážitek k šedesátinám!

15. 5. 2013

Jistě si vzpomínáte, že v naší velikonoční soutěži byl jedním z výher i poukaz na zážitek od společnosti Esennce.cz. Zážitkové dárky se staly velmi oblíbenými jak mezi mladými, tak i v naší generaci. Proč kupovat jen věcné dary, když sami uznáte, právě zážitky jsou kořením našich životů?

Dárek k 60. narozeninám

Máte ve svém okolí někoho, kdo bude toho kulaté jubileum slavit? Chystá se velkolepá oslava a vy byste rádi věnovali netradiční dárek, který vyrazí dech a určit překvapí?

Pro takové velké události se skvěle hodí poukaz na pobyt. Vybírat můžete mezi pobyty pro seniory, Jsou přizpůsobené naší věkové kategorii, takže nezaskočí nějakou nepřiměřenou službou, která by moc nadšení nevzbudila. Tyto pobyty nabízí relaxaci, odpočinek a návštěvu zajímavých míst. Velkou oblibu si získaly Rožnovské pivní lázně nebo nyní nově otevřeny pivní lázně Plzeň v areálu plzeňského pivovaru Purkmistr.

Pokud je obdarovaná osoba spíš na jídlo než pití piva, určitě najdete vhodný dárek mezi gurmánskými zážitky.  Poukaz na luxusní večeři pro dva na Chateau Mcely připraví mistři tohoto obor. Zámecká restaurace byla oceněna jako jedna z nejlepších českých restaurací dle Maurerova nezávislého průvodce Grand Restaurant 2013. Tříchodové slavnostní menu spojené s prohlídkou obdivuhodných interiérů zámku jistě patří mezi dárky vhodné pro gurmány.

Sedmichodové menu pro dvě osoby připraví kuchaři pod vedením vynikajícího šéfkuchaře přímo v centru Tábora. Oslavenec bude nadšen a jeho chuťové pohárky bezpochyby také. Sklenka vína Bokovka cuvée z vinařství Marcinčák veškeré chutě jen umocní. Po večeři jistě potěší osobní setkání s mistry kuchyně.

Zkuste pořídit originální dárek k 60tinám a věnujte dárkový poukaz. V nabídce je mnoho zajímavých zážitků.

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Partner dostal k šedesátinám wellness pobyt pro dva v hotelu Iris v Pavlově na jižní Moravě. Bydlíme spolu na severní Moravě a nevlastníme auto, takže jsme při představě cestování vlakem a autobusem nijak nejásali. Přesto to byl krásný zážitek, včetně cestování probouzející se jarní přírodou. U nás ještě sníh, tam zeleň a kvetoucí meruňky. Pěkné ubytování, příjemný personál, výborná kuchyně. Na jedné straně výhled na Novomlýnské vodní nádrže, na druhé na Pavlovské vrchy se zříceninou Dívčí Hrady a všude kolem vinice. Zvenčí jsme si užívali masážní vany, zábaly z rašeliny a vířivku, zevnitř jsme se nechali oblažovat dobrým jídlem a místním lahodným mokem. A i když nám na zpáteční cestě pršelo, vezli jsme si s sebou dobrou náladu z hezky stráveného pobytu. Dodatečně jsme poděkovali za krásný dárek a omluvili se za jeho ne příliš nadšené přijetí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...