Darujte zážitek k šedesátinám!

Darujte zážitek k šedesátinám!

15. 5. 2013

Jistě si vzpomínáte, že v naší velikonoční soutěži byl jedním z výher i poukaz na zážitek od společnosti Esennce.cz. Zážitkové dárky se staly velmi oblíbenými jak mezi mladými, tak i v naší generaci. Proč kupovat jen věcné dary, když sami uznáte, právě zážitky jsou kořením našich životů?

Dárek k 60. narozeninám

Máte ve svém okolí někoho, kdo bude toho kulaté jubileum slavit? Chystá se velkolepá oslava a vy byste rádi věnovali netradiční dárek, který vyrazí dech a určit překvapí?

Pro takové velké události se skvěle hodí poukaz na pobyt. Vybírat můžete mezi pobyty pro seniory, Jsou přizpůsobené naší věkové kategorii, takže nezaskočí nějakou nepřiměřenou službou, která by moc nadšení nevzbudila. Tyto pobyty nabízí relaxaci, odpočinek a návštěvu zajímavých míst. Velkou oblibu si získaly Rožnovské pivní lázně nebo nyní nově otevřeny pivní lázně Plzeň v areálu plzeňského pivovaru Purkmistr.

Pokud je obdarovaná osoba spíš na jídlo než pití piva, určitě najdete vhodný dárek mezi gurmánskými zážitky.  Poukaz na luxusní večeři pro dva na Chateau Mcely připraví mistři tohoto obor. Zámecká restaurace byla oceněna jako jedna z nejlepších českých restaurací dle Maurerova nezávislého průvodce Grand Restaurant 2013. Tříchodové slavnostní menu spojené s prohlídkou obdivuhodných interiérů zámku jistě patří mezi dárky vhodné pro gurmány.

Sedmichodové menu pro dvě osoby připraví kuchaři pod vedením vynikajícího šéfkuchaře přímo v centru Tábora. Oslavenec bude nadšen a jeho chuťové pohárky bezpochyby také. Sklenka vína Bokovka cuvée z vinařství Marcinčák veškeré chutě jen umocní. Po večeři jistě potěší osobní setkání s mistry kuchyně.

Zkuste pořídit originální dárek k 60tinám a věnujte dárkový poukaz. V nabídce je mnoho zajímavých zážitků.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.