Velká velikonoční soutěž
magazínu i60 zná své vítěze

Velká velikonoční soutěž
magazínu i60 zná své vítěze

2. 4. 2013

Vážení čtenáři, velikonoční svátky jsou za námi a s nimi skončila i velká čtenářská soutěž, v níž jsme hodnotili Vámi zaslané příběhy a fotografie na téma Velikonoce.

Sešla se nám v redakci spousta hezkých fotek, na nichž jste zachycovali zejména Vaši nádhernou velikonoční výzdobu. Poslali jste i hezké, dojemné i vtipné příběhy, které jste zažili před lety v průběhu velikonočních svátků. Věříme, že nejen nám, ale především Vám čtenářům se všechny příspěvky i fotografie líbily.

Hodnocení jako vždy nebylo jednoduché, každý z redakce měl svého favorita a o vítězích nakonec rozhodlo několikakolové hlasování, které spočívalo v bodování jednotlivých soutěžních příspěvků.

A jak to tedy dopadlo?

Celkovým vítězem se stala paní Růžena Antlová, která získala naše hlasy za fotografie jejích úžasných výrobků: háčkovaných kuřátek a ozdobeného truhlíku i za příspěvek s návodem, jak takovou velikonoční výzdobu vyrobit. Paní Růžena tak za radost, kterou o svátcích rozdává malým i velkým koledníkům, získává zahradní vertikutátor Campus 1000 V od společnosti Mountfield.

Druhou cenu – královskou thajskou masáž od zážitkové agentury Esennce – si podle nás zaslouží paní Jaroslava Handlová za silný lidský příběh Můj Velký pátek s narkózou, do něhož zasáhla o svátcích vážná nemoc. Kosmetiku Dermacol pak získává od redakce magazínu i60 paní Jana Šenbergerová za příspěvek Moje velikonoční zkušenosti, ve kterém vzpomíná nejen na hezké, ale i méně hezké chvíle v době Velikonoc a paní Marie Bartošová za fotografii s názvem Evakuace paní zimy.

Vstupenky na veletrh FOR SENIOR získávají za bezvadné příběhy nebo fotografie tito čtenáři a čtenářky: Alena Molnárová, Zuzana Pivcová, Helena Kopečná, Lada Novotná, Olga Štolbová, Hana Šimková, Hana Práglová, Miloslava Suchelová, Ivana Horáková, Milena Božková, Zdeněk Huspek, Vladimír Nápravník, Hana Slavatová, Dana Kolářová a Libuše Stříteská.

Všem výhercům gratulujeme a zároveň prosíme o zaslání poštovní adresy, na níž Vám pošleme ceny (adresy pište na mail i60@i60.cz).

A pro ty, co nevyhráli, máme již tradiční vzkaz – sledujte magazín i60, připravujeme pro vás další soutěže o ceny, ale i spoustu zajímavých článků.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Růženko, upřímně blahopřeji k 1.místu. Já jsem se svým umístěním na 2.stupínku vůbec nepočítala a mile mě to překvapilo a potěšilo. Gratuluji i všem dalším výhercům. Redakci děkuji za to, že nám všem umožňuje spoluvytvářet tyto stránky a dělit se o radosti i starosti s ostatními čtenáři. Díky.
Olga Štolbová
Růženko ,připojuji se ke všem předchozím gratulantům, přeju radost z výhry a další krásné nápady. A redakci děkuji za tu obrovskou práci,nebylo to určitě vůbec jednoduché.
Zdenka Hillová
všem všem vyhercům veliká gratulace Růženka byla můj favorit
Růžena Antlová
Moc děkuji když mi kamarádka v půl desáté večer poslala esemesku s tím že mi gratuluje k výhře ,v prvním momentě jsem si myslela že je to apríl.Nedalo mi to zapla jsem PC a pak uvěřila.Mám obrovskou radost a moc gratuluji i dalším výhercům.Redakci děkuji za hlasy a vám za komentáře.
Jana Šenbergerová
Paní Růženko, připojuji se ke gratulantům. Sama za gratulace děkuji, jen připomínám, že není důležité zvítězit, ale zúčastnit se. Moc ráda jsem si přečetla všechny příspěvky a prohlédla soutěžní fotografie. Porota to neměla lehké. Mně se líbilo všechno.
Helenka Vambleki
Růženko, přijmi i ode mne gratulaci, veselá vajíčka jsou opravdu kouzelná!!! A ta kuřecí farma. Jsi moc šikovná!
Helena Kopečná
Paní Růženko, přijměte mou gratulaci! I vy, ostatní výherci!
Dana Kolářová
Růženko, blahopřeji k hlavní výhře! Blahopřeji i dalším výhercům a přeji všem Jaro plné slunce a tepla.
Alena Vávrová
Růženko, mám velkou radost, že jsi vyhrála, srdečně blahopřeji, kdo Tě zná, ví už dávno, že v tomhle jsi nedostižná, tak je to vítězství zasloužené. Samozřejmě blahopřeji i dalším výhercům.
Jitka Chodorová
Růženko,moc gratuluji,jsem ráda,že mi vyšel můj tip na vítěze,ale samozřejmě gratuluji i ostatním výhercům!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.