Velká velikonoční soutěž
magazínu i60 zná své vítěze

Velká velikonoční soutěž
magazínu i60 zná své vítěze

2. 4. 2013

Vážení čtenáři, velikonoční svátky jsou za námi a s nimi skončila i velká čtenářská soutěž, v níž jsme hodnotili Vámi zaslané příběhy a fotografie na téma Velikonoce.

Sešla se nám v redakci spousta hezkých fotek, na nichž jste zachycovali zejména Vaši nádhernou velikonoční výzdobu. Poslali jste i hezké, dojemné i vtipné příběhy, které jste zažili před lety v průběhu velikonočních svátků. Věříme, že nejen nám, ale především Vám čtenářům se všechny příspěvky i fotografie líbily.

Hodnocení jako vždy nebylo jednoduché, každý z redakce měl svého favorita a o vítězích nakonec rozhodlo několikakolové hlasování, které spočívalo v bodování jednotlivých soutěžních příspěvků.

A jak to tedy dopadlo?

Celkovým vítězem se stala paní Růžena Antlová, která získala naše hlasy za fotografie jejích úžasných výrobků: háčkovaných kuřátek a ozdobeného truhlíku i za příspěvek s návodem, jak takovou velikonoční výzdobu vyrobit. Paní Růžena tak za radost, kterou o svátcích rozdává malým i velkým koledníkům, získává zahradní vertikutátor Campus 1000 V od společnosti Mountfield.

Druhou cenu – královskou thajskou masáž od zážitkové agentury Esennce – si podle nás zaslouží paní Jaroslava Handlová za silný lidský příběh Můj Velký pátek s narkózou, do něhož zasáhla o svátcích vážná nemoc. Kosmetiku Dermacol pak získává od redakce magazínu i60 paní Jana Šenbergerová za příspěvek Moje velikonoční zkušenosti, ve kterém vzpomíná nejen na hezké, ale i méně hezké chvíle v době Velikonoc a paní Marie Bartošová za fotografii s názvem Evakuace paní zimy.

Vstupenky na veletrh FOR SENIOR získávají za bezvadné příběhy nebo fotografie tito čtenáři a čtenářky: Alena Molnárová, Zuzana Pivcová, Helena Kopečná, Lada Novotná, Olga Štolbová, Hana Šimková, Hana Práglová, Miloslava Suchelová, Ivana Horáková, Milena Božková, Zdeněk Huspek, Vladimír Nápravník, Hana Slavatová, Dana Kolářová a Libuše Stříteská.

Všem výhercům gratulujeme a zároveň prosíme o zaslání poštovní adresy, na níž Vám pošleme ceny (adresy pište na mail i60@i60.cz).

A pro ty, co nevyhráli, máme již tradiční vzkaz – sledujte magazín i60, připravujeme pro vás další soutěže o ceny, ale i spoustu zajímavých článků.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...