Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Sbírání nových perliček radosti s vůní zimy
5. 1. 2025A je to za námi. Zase jedny Vánoční svátky i oslavy Nového roku jsou již minulostí. Jen ještě připomínka v podobě stromečku a vánoční výzdoby a některých neuklizených dárků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
7.1.2025 20:06
Soni, až jsem se otřásla :( Myslím, že si tuto situaci budeš pamatovat a už nikdy ji nezopakuješ :)
Soňa Prachfeldová
7.1.2025 18:55
Děkuji vám za komentiky. Alen, ano byla jsem neopatrná, vjela na červenou za autem přede mnou. Jezdí rychlovlaky a mezitím je opravdu krátký průjezd. No a měla jsem mobil v ruce, když jsem čekala a pak jsem šlápla na plyn. Kaju se.
Lenka Kočandrlová
7.1.2025 17:09
Člověk musí být za volantem hodně opatrný ,předvídavý a má dávat pozor. Když už se tohle stane na přejezdu,tak je rada vždy raději prorazit závoru,než zůstat trčet na kolejích.
Alena Tollarová
7.1.2025 09:12
Soni, marně se už po několikáté snažím pochopit děj mezi závorami, tak jak ho popisuješ. Snad jsi se nedívala na mobil právě tam? To bych musela udělat ty ty ty! Dneska jsem měla hrozný sen, jak se v davu ztratil vnuk. Dárečková krabička je krásný dárek a moc Ti ty radosti přeji, užívej si jich a buď na sebe opatrná :)
Jana Šenbergerová
6.1.2025 23:34
Vůbec nepochybuji o tom, že bys tu chyběla i nám! Přeji ti ještě hodně takových milých dárečků.
Marie Novotná
6.1.2025 07:57
Jsi správná kočka a jak je známo ,ty mají mnoho životů. Užívej si jich plnými doušky. Přeji ti zdraví a ještě hodně milých dárečků věnovaných z lásky.
Eva Mužíková
5.1.2025 21:00
Co dodat Soni, hlavně že vše dobře dopadlo. Určitě si ten přejezd budeš dlouho pamatovat. Dárečky vlastnoručně vyrobené potěší dvojnásobně.
Anna Potůčková
5.1.2025 19:06
Soni těch andělů máš nad sebou několik, určitě není jen jeden. A dárečky s láskou dělané jsou ty nejkrásnější. Bud opatrná at se ti už nic takového nestane
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA