Íčkařský kalendář na rok 2025
FOTO: Miloslav Křížek

Íčkařský kalendář na rok 2025

12. 11. 2024

V průběhu podzimu probíhala fotosoutěž o "nejkrásnější fotky uplynulého roku." Vybrané snímky z této soutěže tvoří páteř nástěnného kalendáře portálu i60 na rok 2025. Podívejte se, jak bude kalendář vypadat.

Nový kalendář obsahuje celkem 37 snímků, vždy po třech fotografiích na jeden měsíc, jedna fotografie je titulní. Většina snímků v kalendáři vzešla z poslední fotosoutěže (byly vybrány fotografie, které byly použitelné z technického hlediska - rozlišení, dobrá ostrost, barvy, atd.), další snímky byly doplněny ze sekce FOTO DNE. Kalendář je na poslední straně tradičně obohacen o básně íčkařských autorů.

Prosíme autory snímků doplněných z rubriky Foto dne, aby nám potvrdili, že se zařazením do kalendáře souhlasí.

Kalendář půjde příští týden do tisku, tzn., že na našem společném setkání 11. prosince bude k vyzvednutí. Jeho cena zůstává stejná jako loni, tj. 240 Kč.

Budeme rádi, když nám do komentářů napíšete, zda budete mít o nástěnný kalendář na rok 2025 zájem a případně o kolik kusů, abychom věděli před tiskem přibližný počet výtisků. Ti, kteří si nebudou moci kalendář vyzvednout osobně, bude zaslán poštou na základě objednávky v našem e-shopu, kam bude kalendář zařazen v příštím týdnu.

Jednotlivé strany kalendáře si můžete prohlédnout pod tímto článkem v galerii. Panáček (vodoznak) samozřejmě ve vytišteném kalendáři nebude.

čtenáři fotografování i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 37 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Objednávám 1x kalendář a vyzvednu osobně na setkání 11. 12. v Praze. Děkuji.
Naděžda Špásová
Beru zpět a moc se omlouvám , byla jsem za zbrklá. Moc děkuji za Miladu a souhlasím se zveřejněním Ty dva kalendáře samozřejmě platí.
Jitka Hašková
Objednávám 1 kalendář, je moc hezký jako vždy, vyzvednu si ho na setkání 11.12. Doufám, že měsíce budou v kalendáři ve správném pořadí - tady je listopad před říjnem.
Jitka Hašková
Objednávám 1 kalendář, je moc hezký jako vždy, vyzvednu si ho na setkání 11.12. Doufám, že měsíce budou v kalendáři ve správném pořadí - tady je listopad před říjnem.
Alena Tollarová
Naďo, máš tam přece Miladu. Aspoň já ji tam vidím.
Alena Tollarová
Soutěže jsem se nezúčastnila a děkuji za zařazení mojí fotografie z fota dne. S jejím zařazením souhlasím. Vezmu si 1 kus a vyzvednu na vánočním setkání.
Naděžda Špásová
Lhala bych, kdybych to nenapsala. Mrzí mě, že do kalendáře nebyla vybrána ani jedna moje fotka, je mi to opravdu líto. Každý rok si objednávám 2 kusy, bude to tak i letos, vybrečím se později.
Jarmila Komberec Jakubcová
Každoročně si kalendář objednávám a je tomu i letos. Objednávám 1 výtisk a těším se na něj.
Anna Potůčková
Moc děkuji se zařazením mé fotografie, což udělalo velkou radost. Zároven objednávám jeden výtisk tohoto nádherného kalendáře a už ted se na něj moc těším.
Elena Valeriánová
Se zařazením fotky Pozdrav slunci do kalendáře souhlasím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Tento týden končí dne 17. listopadu, tedy v Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva. A to bude také téma vědomostního kvízu tohoto týdne.