Těším se na nový den? Těším, protože si myslím, že mě ještě něco pěkného čeká. A tak čekám, ale záleží na tom, co je pro mne pěkné. Pejsek už také vstal a překvapivě nemá žádný zdravotní problém. Ona ta moje psí holka má pořád nějaký problém, a to mě deptá. Když jsme tedy obě v pohodě, hned je ráno ještě hezčí. Je mi úplně jedno, jaké je počasí, protože na tom tolik nezáleží. V každém počasí je přece něco krásného a něco, co mě překvapí.
V koupelně se podívám do zrcadla a opět se raduji, že žiju. Ano, jsem to já. Jiná, než před lety a možná, že jiná, než včera. Utíká to a zastavit se to nedá. A právě proto mám ráda každý den a jsem šťastná, že ještě žiju. Dokáži se tedy z každého dne radovat a to je dobře. Přece se nebudu trápit. A také proč? Jsem relativně zdravá, pejsek je také relativně zdravý a to je opravdu důležité. Každé ráno je vlastně jako korálek, který navlékám na stvol životních příběhů. Těch korálků je už hodně a je to vlastně dobře, že jsou jenom imaginární. Každý korálek stejný není. Některý je menší, některý třeba hodně veliký.
Také jsou korálky různě pomačkané a beztvaré, ale to už se v životě stává. I když je těch korálků v mém životě hodně, stále ráda nějaký navlékám.
Prostě ráno je krásné, je to vždy začátek mého dalšího dne a já si ho užívám. Když přijde večer, modlím se, abych ještě nějaké ráno mohla prožít.
¨Vidíte, jak mi málo stačí ke štěstí?