Romana Koníčková
30.9.2024 14:04
A neříkala paní Pekarová dva svetry ? :o)
Jaroslav Čtvrtečka
29.9.2024 15:46
V mých letech, tedy nad 60, už je mi nějak jedno, co si na sebe babči, podobně mého věku, na sebe navléknou, za módes róbes. Já si pro sebe kupuju spíš to, co mi nějaký ten rok poslouží a co vydrží, v čem se zároveň cítím pohodlně a co nevypadá jako vojenská uniforma. Rád nosím delší trika a džíny, jak jsem zvyklý, v chladnějším počasí nějakou mikinu s kapucou, přes to případně bundu a přes jedno rameno univerzální lehký batoh, kde mám vše, co potřebuju, od léků na náhlou bolest, čtivo do čekárny u lékaře, až po milkronářadí, nikdy nevím, kdy se co hodí. A taky brýle na blízko. Léta mi nikdo neodmaže, manekýn už ze mě nebude, tak vypadám, hlavně jak chci já. Ostatně, z vás taky už model/ka taky žádný/á nebude :o). Trochu rozumu do hrsti, více se koukejte na krásu světa kolem sebe a méně na sebe!
Ilona Erika Kolář
28.9.2024 08:02
Svetr ani náhodou, mám jich doma docela dost. ale nenosím je, pro mě jsou nepraktické. Raději mikinu nebo bundu.
Lenka Kočandrlová
27.9.2024 16:44
Svetr nenosím,raději džísku nebo sako.
Hana Řezáčová
25.9.2024 19:13
Jo jo, kardigan, hezký taky svetr, ale s hlubokým výstřihem do V a bez knoflíků - takže pro mne na léto, když se trochu ochladí, na podzim mi chybí ta část na krku a knoflíky, takže musím strašit ve svetru "normálním" :-) - Dámám na foto to sluší.
Hana Rypáčková
25.9.2024 19:07
Možná to jsou zralé ženy, ale cítila bych se lépe v i80...
Naděžda Špásová
25.9.2024 14:24
Svetry jsou se důležitou součástí mého šatníku. Mám pár pletených, pletla jsem je já, no a pak několik lehčích, které si kupuji z katalogů. Nouzí rozhodně netrpím.
Jitka Caklová
25.9.2024 12:27
Svetry nosím ráda, aniž bych tušila, že nosím kardigany. Kardigan je druh svetru, ale zní to honosněji :-) :-)
ivana kosťunová
25.9.2024 11:59
V mládí jsem svetry odmítala s odkazem na to, že svetry nosí staré báby. Teď jako stará bába už bych mohla, ale pořád mě to nějak neláká. Pravdu má pan Brabec, kardigany jsou daleko elegantnější.
Dušan Brabec
25.9.2024 10:47
Slušivější jsou kardigany...
Načíst starší příspěvky