Pobytový zájezd v Jeseníkách
Všechny fotografie: Marie Ženatová

Pobytový zájezd v Jeseníkách

23. 6. 2024

Včera jsme se vrátili z nádherného pobytového zájezdu v Jeseníkách, který byl pořádán Exodem Blansko a já nemohu jinak, než si ihned sednout k počítači a podělit se o ty nezapomenutelné zážitky.

cestování Jeseníky
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
To jste měli krásný zajímavý zájezd. Díky za hezkou fotoreportáž.
Jitka Hašková
To jste měli krásný zajímavý zájezd. Díky za hezkou fotoreportáž.
Martina Růžičková
Váš zájezd měl perfektně sestavený program. Jeseníky jsou krásné, ale z míst, o kterých píšete, znám jen některá. Děkuji za hezký článek a pěkné fotky.
Vladislava Dejmková
Krásná reportáž z míst pro mě vzdálených. Dobŕe, že jste si to užili, pěkné vzpomínky zahŕejí u srdce a člověk se k nim rád vrací.
Marie Hudcová
Maruško, je vidět, že jste si pobyt v Jeseníkách krásně užili. Je to krajina mého srdce, kam se ráda vždycky budu vracet. Přeji krásné léto a budu se těšit na Tvůj příští příspěvek.
Naděžda Špásová
Tak tam by se mi určitě líbilo, je to od nás trochu daleko, tak se mi to asi nepovede Jeseníky navštívit.
Alena Velková
Krásný kraj. Ráda bych se tam také jednou podívala.
Jana Šenbergerová
Také jsem ráda, že se vám v Jeseníkách líbilo. Měli jste bohatý program a odvezli si tak spoustu hezkých vzpomínek. Také by se mi takový výlet líbil.
Zdenka Jírová
V Lázních Jeseník jsem byla před mnoha lety na léčení. Přírod je tam opravdu krásná.
Blanka Lazarová
Marie, moc krásný výlet. Děkuji za sdílení. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody