Když po novoročním obědě dozněly poslední tóny Pochodu Radeckého v televizním přenosu koncertu Vídeňské filharmonie, vyrazili jsme na každoroční výšlap nad Holešov. Naše kroky vedly směrem ke kopci Lysina, který leží asi 2 km za naším domem. Jestli máte chuť, můžete si se mnou procházku zopakovat prostřednictvím mých fotografií.
Všechny fotografie: Marie Měchurová
Fotoreportáž: Novoroční vycházka nad Holešovem
2. 1. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
3.1.2024 21:03
Marie, krásná procházka, krásné fotky. Ať se daří i v novém roce. Já se teď procházím virtuálně pořád a jsem ráda, že mi to mnozí z íčka umožňují. Děkuji. :-)
Daniela Řeřichová
3.1.2024 16:59
Marie, ráda bych se prošla s tebou in natura. Určitě to byl podle fotografií krásný novoroční výlet. Přeji ti nejen stovku nachozených kilometrů v novém roce a k tomu hlavně dobré zdraví.
Hana Polednová
3.1.2024 13:42
Maruško, pěkně jste se prošli za krásného počasí, fotky jsou důkazem a jsou nádherné. Ráda jsem se s tebou prošla.
Alena Tollarová
3.1.2024 09:22
Skoro by se mi chtělo říct, že 1. leden vypadá jinak, ale sníh prostě není a musíme brát, co je. My jsme koncert z Vídně ani nedokoukali a pustili jsme si ho až za tmy. Vyběhla jsem si na můj oblíbený kopeček Číčov a k němu pěšky nedojdu. Nahoře fičelo a vítr mi bral slova od úst, ale bylo to krsné. Tak ať nám to na cestách fičí celý rok :)
Marie Měchurová
2.1.2024 19:56
Rosťo, jestli ještě budou lístky. Do města jdu až ve čtvrtek. Hezký nový rok!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 43. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat památkám kulturního světového dědictví zapsaných na seznam UNESCO.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu