Elegance v hlavní roli
FOTO: Jan Raška

Elegance v hlavní roli

18. 9. 2023

Módní přehlídku portálu i60, která se konala 5. září v bubenečské Ville Pellé, jsme vám po akci přiblížili prostřednictvím fotografií. Nyní se můžete podívat, jak naše modelky zachytila kamera Danuše Kubátové.

Krátký film přiblíží nejen samotnou módní přehlídku, a tedy outfity předváděné našimi modelkami. Kamera Danuše Kubátové nahlédla i do zákulisí - přípravy modelek těsně před akcí a také do krejčovské dílny studia E.daniely, které bylo partnerem letošní přehlídky a zapůjčilo modelkám oděvy vybrané stylistkou Elen Zajíčkovou.

 

Tak tedy hezkou podívanou:

 

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
ivana kosťunová
Já si myslím, že o výběru modelek by měly rozhodovat a také rozhodují jiné kvality, než fakt, že modelka je členkou portálu i60. Ono to vypadá jako taková srandička, zábava, vyberou se nějaké šatičky, čiperná seniorka v nich zahopsá po molu, a všichni zatleskají, protože to je přece naše Máňa ! Ano, lze to pojmout i takhle, ale to je úplně jiný level, než to, co jsem měla možnost vidět, i když zprostředkovaně, na tomto videu. Dovedu ocenit kvalitu a profesionalitu, a je mi sympatické, když vidím, jak se módní přehlídky paní Elen rok od roku vylepšují a přibližují té profesionalitě. Taková módní přehlídka vyžaduje v první řadě výběr modelů, ty musí ladit nejen s jejich nositelkami, ale také mezi sebou, musí mít nějakou koncepci. Proto i modelky musí mít určité parametry- štíhlou postavu, příjemný vzhled, pěkné držení těla a pružnou chůzi. Určitě by se našly i další parametry. Výběr v naší věkové kategorii určitě není lehký. Pak je tu choreografie, vymyslet a naučit se chodit do rytmu, bez karambolu, nesplést to a udržet úsměv na tváři. A jako třeba já peču dort tak čtyřikrát do roka, nemohu upéci nikdy tak dobrý, jako někdo, kdo jich upeče do roka třeba 100, nemůže žena, která se projde po molu jedenkrát do roka, podat takový výkon, jako někdo, kdo se té nebo podobné profesi věnuje více. To znamená- cvičení, dieta, solárko, a další a další. Takový je můj pohled .
Libuše Heulerová
Danuško, krásně zpracovaná dokumentace z módní přehlídky....ráda jsem se podívala...díky!!
Marie Magdalena Klosová
Přidávám se k Evě Mužíkové. Je nás tu na i60 dost "pamětnic" co se týče módních přehlídek. Procházka po molu by se nám určitě opět líbila. mm
Zdenka Soukupová
Parádní akce i video. :-)
Margita Melegova
Na to se da rict jen jedine pekne, pekne, pekne.
Eva Mužíková
Také i mne video potěšilo, záběry z přípravy a dílny, kde se vše tvoří byly obohacením. Modely se mi také zaujaly, ale zase se budu opakovat. Opravdu mi chybí, že se mezi modelkami objevila " pouze" pro mne známá íčkařka Jitka. mnohé z nás by si jistě opět chůzi po molu rády zopakovaly a určitě by přilákaly více diváku z naší íčkařské rodiny. Zdůrazňuji, že to není kritika, ale jen a jen můj pocit..
VANDA Blaškovič
Ahoj, Danuše! Pěkná práce! Vzpomínám, jak jsme v letohrádku Kinských, na přehlídce i60, jako dvojčata vynesly květované šaty z 1.republiky, kolik je to let?..a jak je vidět, květy jdou stále. Krásná přehlídka, krásné modely i modelky, perfektní záznam. Díky.
Jindřich Berka
Vypadáte holky super. Ještě udělejte konkurz i pro chlapy. Pár může být také elegantní. Jindra
Jindřich Berka
Mám standartní postavu. jak se říká i pytel mi sluší, ale motýlek bych na sebe nevzal jako ten pán na snímku. nějaký chlapi, co vypadají mladší než ten s plenivým knírem jste mohli přibrat. Myslím si, že i já na profilové fotce vypadám elegantní, ale nejraději ve sportovním. Krade mi to roky a zdůrazní se postava, kterou cvičením i ve starším věku tvarujete. Jindra. Jindra
Marie Magdalena Klosová
Bravo, dámy, skvělá přehlídka. Kdysi mě "molo" přilákalo do i60. Je to nezapomenutelné. Ještě bych si to i zopakovala. A díky Dance, šikovné reportérce, je možné být přímým účastníkem. mm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.