Elegance v hlavní roli
FOTO: Jan Raška

Elegance v hlavní roli

18. 9. 2023

Módní přehlídku portálu i60, která se konala 5. září v bubenečské Ville Pellé, jsme vám po akci přiblížili prostřednictvím fotografií. Nyní se můžete podívat, jak naše modelky zachytila kamera Danuše Kubátové.

Krátký film přiblíží nejen samotnou módní přehlídku, a tedy outfity předváděné našimi modelkami. Kamera Danuše Kubátové nahlédla i do zákulisí - přípravy modelek těsně před akcí a také do krejčovské dílny studia E.daniely, které bylo partnerem letošní přehlídky a zapůjčilo modelkám oděvy vybrané stylistkou Elen Zajíčkovou.

 

Tak tedy hezkou podívanou:

 

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Také děkuji za možnost shlédnutí přehlídky tímto způsobem.Opravdu se mi každá modelka líbila,slušelo jim to a pánům také.
Anna Potůčková
Moc hezky zpracované video a všem modelkám to slušelo. Líbí se mě i hudba, která doprovodila modelky na molu.
ivana kosťunová
S potěšením jsem shlédla další módní přehlídku z vily Pellé a litovala, že mi zase letos návštěva přehlídky časově nevyšla. Pokud jsem měla možnost sledovat minulé přehlídky, zkonstatovala jsem, že jejich úroveň je rok od roku vyšší. S potěšením jsem opět zaznamenala, že stálice vašich přehlídek neztratily nic ze svého šarmu, a doplnění o mladší ročníky přehlídce také prospělo . E.Daniely- to už je prestižní salon, a já jsem ráda, že jsem mohla alespoň takhle zprostředkovaně módní přehlídku shlédnout. Děkuji za video- a snad už mi to příště vyjde.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.