Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Josef Borecký
10.9.2023 21:54
I když jsem to popletl a hledal to na Písecké bráně , ta naštěstí je nedaleko a tak jsem přišel jen chvilku po začátku.
Modelky i modely líbily:) rád jsem se zůčastnil.
Eva Krausová
9.9.2023 10:51
I já jsem před lety zažila módní přehlídku a byl to pro mne milý zážitek. Nám navíc dělali doprovod pánové v uniformách a to bylo super.
Alena Majcherová
7.9.2023 09:52
Alena
Všechno je moc krásné. Jen chybí obchody kde by člověk takové oblečení nakoupil, ať pro volný čas, pro sport, pro večerní příležitost, prostě nejsou. O sortimentu velikostí 44 a výš ani nemluvě. Víte některá kde na takové ošacení (kromě hlavního města). Lidé dávají přednost těm smradlavým a nehezkým vietnamským krámkům.
Alena Švancarová
6.9.2023 19:27
Děkuji za přiblížení této akce.Líbí se mi paní Mošovská a Jitko Tobě to také hodně sluší.
Jitka Hašková
6.9.2023 19:13
Moje rukavičky jsou z nouze cnost. Musím nosit i tenké v létě kvůli kloubům na rukách. Nejsou háčkované jsou z nylonové krajky.
Helena Přibilová
6.9.2023 18:50
Na přehlídku jsem se velmi těšila, ovšem na poslední chvíli se mi změnil program. Doufám, že se tam podívám příště. Modely jsou zajímavé, určitě bych si některý z nich vybrala. Na paní Haškové mě zaujaly nejen krajkové rukavičky, ale také háčkovaný pléd.
Jarmila Komberec Jakubcová
6.9.2023 17:15
Přehlídka podle fotek musela být krásná. Měla jsem možnost jednu navštívit a moc se mi líbila. Kdybych nebyla v lázních určitě bych se přijela podívat. Tak snad příště. Jedna modelka hezčí než druhá a modely jsou velmi slušivé. a.
Alena Velková
6.9.2023 16:47
Zuzko, díky za důvěru, ale myslím, že bych to nesvedla. Ono se to nezdá, ale je to dost těžké sejít bezpečně po schodech a dole nezakopnout či nezaklínit podpatek mezi dlažebními kostičkami. Dámy se s tím popasovaly obdivuhodně.
Eva Mužíková
6.9.2023 15:48
Díky za článek, kdybych si nep0pletla termín, byla bych mezi diváky j já. Škoda źe.mezi modelkami znám osobně jen Jitku M. Vzpomínám na přehlídku, kde byla na molu Alenka, Ája, Věrka J...Rukaviček jsem si také všimla.
Zuzana Pivcová
6.9.2023 15:40
Příště byste mohla na podobnou módní přehlídku jít i Vy, Aleno V., postavu na to máte, tak aby tam byl opravdu někdo, kdo přispívá na íčko, protože kromě Jitky Mošovské tu nikoho aktivního z portálu nevidím. Jo, ještě Danuška K. filmuje.
Načíst starší příspěvky