Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Zelenka
26.8.2023 00:11
Hanko, ta poslední sloka je velmi výstižná. Doporučuji. Já to zkouším dělat také. Jinak hezká charakteristika stavu. /doufám v nadsázku/
Jana Jurečková
25.8.2023 23:38
Krásná básnička. Jeden fígl na to je. Stáří nemá rádo lidi, co se ho nebojí. Nemůže je ovládat. Někdy si na tu větičku vzpomenu a je mi líp...
Zdenka Jírová
24.8.2023 23:03
Bohužel, "stárnutí je otrava, ale je to jediný způsob, jak se dožít vysokého věku. "To napsal G. B.Shove a je to pravda. Nic se s tím nedá dělat.
Alena Vávrová
24.8.2023 21:03
Hani, spočítej mu to pořádně!
Zuzana Pivcová
24.8.2023 11:31
Hani, jako vždy jsi mě pobavila i potěšila. Je jasné, že se člověk věku nevyhne, pokud tedy se víc dožije, ale jde to brát sportovně, jako to děláš Ty. Takže: Všechno se už nedaří, nejsme ale troškaři, nezdolá nás přece věk, pojďme dál než na dvorek.
Marie Ženatová
24.8.2023 10:57
Dnes jsem počítač otevřela až teď a tato milá básnička* mne přímo nabila elánem ♥
Marie Měchurová
24.8.2023 10:31
I mě stáří někdy zlobí, a co bude za rok? Kdo ví?
Ilona Ondráčková
24.8.2023 08:41
Krásné. Taková ta prvotní drsná reakce. A nakonec se zjemní a zláskyplní. " Já jsem tvé stáří - pozvi mě dál." vybaví se mi pan Josef Kemr z písničky Stáří od Michala Kocába.
Soňa Prachfeldová
24.8.2023 07:20
Když přijde stáří, plány mi maří. Nepustím ho dál, čert aby ho vzal.