Jana Korfová
12.8.2023 19:07
Některé ženy vypadají jako zakrytý kolotoč. Ne vše je vkusné! Barvy jsou v pořádku, jsou pěkné.
Ľubica Šobatová
10.8.2023 14:17
Otrasné
Dana Procházková
9.8.2023 16:36
No nevím, díky tomu, že se někteří lidé nenaučili jíst tak, aby z nich nebyly velryby, tak to potom maskovat těmito hábity... Vzpomněla jsem si na nedávné video od paní Daniely Baslové https://www.youtube.com/watch?v=Yx8S3cEMog4
Zuzana Pivcová
9.8.2023 12:11
Myslím, ať má žena na sobě cokoliv, důležité je, aby to uměla nosit. I v tomto případě jsme u toho, že co jednomu připadá směšné nebo trapné, může se druhému líbit. A žádná z nás nemá patent na vkus.
Irena Mertová
9.8.2023 09:43
Podobnou divočinu, jako má na sobě paní uprostřed na titulní fotografii, zrovna dávám do kontejneru charity - přece jenom, už volím decentnější tóny k svému vzezření. :-)
Lidmila Nejedlá
8.8.2023 19:44
Nejsem baculka, ale vybrala bych si: Žluté šaty nahoře, zelené kalhoty...
Jarmila Komberec Jakubcová
8.8.2023 17:14
Napsala jsem svůj názor a zdůraznila jsem, že ať si každý nosí co se mu líbí. Africké ženy, které jsem měla možnost v různých zemích potkat umí nosit své šaty s grácií jim vlastní. Mně se to na nich moc líbilo, i ta barevnost jim sluší. U nás kromě ale letošního července taková horka nejsou a tak nejsme zvyklé nosit podobnou módu.
Helena Votíková
8.8.2023 17:02
Mně se ty dámy i modely líbí. Je to svěží vítr, život. Upoutají, nezapadnou.
Magdalena Ondřejovská
8.8.2023 16:00
Děkuji za tento článek. Modely jsou vesměs krásné, svěží. Když je obézní žena věkem po šedesátce (já 70), neznamená, že se z ní stane šedivá puťka. Ve vedru je s obezitou velice těžké se obléci. Tenká bavlna, len, viskosa jsou ideální materiály. A hlavně - oblečení je nutné mít volné! Tím, že se narvu do upnutého trička či šatů, kila nestratím, naopak.Upocené špeky fakt dobře nevypadají. Zde jsou různé posměšné komentáře typu, Afrika atd. Milé dámy, právě obezní Afričanky ví, jak se pohodlně do horka obléct! Ale proti gustu.... nemusím urážet hned každou silnou ženu, co se oblékne nápadně, vesele a hlavně tak, jak se dobře cítí. Pokud si většina z českých žen na to netroufá, je to jen a jen jejich věc. Já bych si z obrázků s potěšením vybrala.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.8.2023 15:14
Asi nejhezčí je model "bílé noční košile". Jinak když by to někdo nosil proč ne. Já jsem zatím nikoho takového u nás nepotkala. Když jsem byla na Gran Canarii, podobné modely nosily ženy ze Súdánu, které prodávaly na tržišti.
Načíst starší příspěvky