Tenisová tipovačka: Wimbledon 2023
FOTO: wikipedia

Tenisová tipovačka: Wimbledon 2023

30. 6. 2023

Milovníci tenisu si opět budou moci otestovat schopnost odhadnout výsledky tenisových klání, a to na nejstarším a nejprestižnějším turnaji světa - Wimbledonu. Ten začíná v pondělí 3. července a s ním i naše "Tenisová tipovačka."

Do bojů o tenisový trůn na travnatých hřištích Wimbledonu vstoupí letos jedenáct českých tenistek a tři tenisté. Hned pět Češek bude nasazeno, a to Petra Kvitová, Barbora Krejčíková, Karolína Muchová, Karolína Plíšková a Marie Bouzková. Tenisoví experti nejvíce věří obhájkyni titulu Rybakinové, jedničce Swiatekové a Bělorusce Sabalenkové. Ovšem šanci dávají i Petře Kvitové, která vyhrála přípravný turnaj na trávě v Berlíně, a také Karolině Muchové, jež došla až do finále na předchozím grandslamu v Paříži.

Nenasazenými hráčkami pak budou Kateřina Siniaková, Tereza Martincová, Markéta Vondroušová, Barbora Strýcová, Linda Nosková a Linda Fruhvirtová.

Mezi muži budou české barvy hájit Jiří Veselý, který se v prvním kole utká se Sebastianem Kordou, dále pak Jiří Lehečka a poprvé také Tomáš Macháč. Ten se do hlavní soutěže probojoval z kvalifikace.

Uspějí české tenistky a čeští tenisté ve Wimbledonu? Podaří se někomu z nich dostat až do finále či dokonce vyhrát? I na to si můžete tipnout v naší tenisové tipovačce.

PRAVIDLA TIPOVAČKY

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář, který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. 

Všechny odpovědi (vyjma tipu na vítěze) musí být číselné, tedy např. na otázku "Porazí Nadal Jiího Lehečku?" (ANO 1, NE 2)", uvedete číslo 1, pokud si myslíte, že zvítězí Nadal, pokud si myslíte, že Ne, tak dáte číslo 2. Na otázku např. "Jakým poměrem skončí duel mezi Krejčíkovou a Williamsovou?" můžete odpovědět buď 2:0 nebo 2:1. Mezi čísly a dvojtečkou nedávejte mezeru!

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán ani redakcí opraven! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován. Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce knižní ceny.

Tipovat můžete od této chvíle na tomto místě.

 

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Seidlová
Pokud jsem ted do tipovačky místo 1 napsala ANO, mohu to ještě opravit ?
Anna Potůčková
No paráda, zase bude zábava. Tipovačka od Íčka to je prostě jednička! Všem tipujícím držím pěsti, aby měli hodně štěstí!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...