Nová FOTOSOUTĚŽ portálu i60: 
Jeden příběh, tři fotografie
Nudný příběh znuděné kočky. FOTO: Jan Raška

Nová FOTOSOUTĚŽ portálu i60:
Jeden příběh, tři fotografie

19. 4. 2023

Nová soutěž pro milovníky fotografování je tu. Nechali jsme se inspirovat čtenářskými náměty a vybrali jsme téma, které jsme nazvali "Jeden příběh, tři fotografie." Tři vítězové soutěže obdrží od redakce houbařský nožík.

Bude záležet na soutěžících, jak si s tématem poradí. Může jít o příběh probouzející se jarní příírody, příběh, který se udál ve vašem okolí, příběh vašeho domácího mazlíčka... Právě kreativita, nápad a jeho zpracování budou při výběru vítězů rozhodovat. 

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Soutěž je určena pro registrované čtenáře portálu i60, kteří mají profil založen na své pravé jméno (fotografie vložené z profilů s neúplným jménem, přezdívkou či nickem budou ze soutěže vyřazeny). Podmínkou soutěže je vložení výhradně autorských fotografií pořízených od dne vyhlášení soutěže, a to o velikosti 300 - 2000 kB. Každý ze soutěžících může vložit do soutěže dva příběhy - každý příběh se musí skládat vždy ze tří fotografií a ty musí mít stejný formát (buď tři fotografie na šířku nebo tři fotografie k jednomu příběhu na výšku). U každé fotografie musí být uveden název příběhu a také krátký popis, co příběh zachycuje, kde byl nafocen apod.
Čtenáři mohou soutěžním snímkům udělovat hlasy - každý čtenář má k dispozici celkem 20 hlasů, přičemž jednomu vybranému snímku může udělit maximálně pět hlasů. Hlasy čtenářů nerozhodují o vítězích soutěže, nicméně při posuzování snímků si redakční porota hlasů všímá.

ImgW.jpeg        

Redakce vybere autory tří nejzajímavějších fotopříběhů, přičemž posuzovat bude nejen technickou kvalitu snímků, ale i nápad (téma příběhu). Fotografie můžete vkládat od dnešního dne 19. dubna do 21. června 2023 na tomto místě. Redakce vyhlásí vítěze soutěže, kteří obdrží houbařský nožík, v neděli 25. června 2023.

 

 

 

 

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Taky se moc těším na všechnu neskutečnou nápaditost a pobavení nad někdy až neuvěřitelnými příběhy. Nikdy mne ještě nezklamaly ♥
Elena Valeriánová
Přeji všem dobré nápady a když bude i trocha legrace, tak to nebude mít chybu.
Jitka Hašková
Zajímavá soutěž. Snad něco vymyslím.
Eva Mužíková
No prima, už se těším na jistě zajímavé snímky.
Marie Měchurová
Rada pro soutěžící. Začněte tou třetí, poskládá se to opačně.
Vladislava Dejmková
Prima soutěž.
Marie Měchurová
Už je to tam. Děkuju za dobrý nápad.
Jarmila Komberec Jakubcová
Líbí se mi fota "znuděné kočky". Zajímavá fotosoutěž. Mně fotit nebaví, ale ráda se na soutěžní fotky podívám.
Dana Puchalská
Těším se.
Miloslava Richterová
Děkuji za Vaše další nápady :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...