Nová FOTOSOUTĚŽ portálu i60: 
Jeden příběh, tři fotografie
Nudný příběh znuděné kočky. FOTO: Jan Raška

Nová FOTOSOUTĚŽ portálu i60:
Jeden příběh, tři fotografie

19. 4. 2023

Nová soutěž pro milovníky fotografování je tu. Nechali jsme se inspirovat čtenářskými náměty a vybrali jsme téma, které jsme nazvali "Jeden příběh, tři fotografie." Tři vítězové soutěže obdrží od redakce houbařský nožík.

Bude záležet na soutěžících, jak si s tématem poradí. Může jít o příběh probouzející se jarní příírody, příběh, který se udál ve vašem okolí, příběh vašeho domácího mazlíčka... Právě kreativita, nápad a jeho zpracování budou při výběru vítězů rozhodovat. 

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Soutěž je určena pro registrované čtenáře portálu i60, kteří mají profil založen na své pravé jméno (fotografie vložené z profilů s neúplným jménem, přezdívkou či nickem budou ze soutěže vyřazeny). Podmínkou soutěže je vložení výhradně autorských fotografií pořízených od dne vyhlášení soutěže, a to o velikosti 300 - 2000 kB. Každý ze soutěžících může vložit do soutěže dva příběhy - každý příběh se musí skládat vždy ze tří fotografií a ty musí mít stejný formát (buď tři fotografie na šířku nebo tři fotografie k jednomu příběhu na výšku). U každé fotografie musí být uveden název příběhu a také krátký popis, co příběh zachycuje, kde byl nafocen apod.
Čtenáři mohou soutěžním snímkům udělovat hlasy - každý čtenář má k dispozici celkem 20 hlasů, přičemž jednomu vybranému snímku může udělit maximálně pět hlasů. Hlasy čtenářů nerozhodují o vítězích soutěže, nicméně při posuzování snímků si redakční porota hlasů všímá.

ImgW.jpeg        

Redakce vybere autory tří nejzajímavějších fotopříběhů, přičemž posuzovat bude nejen technickou kvalitu snímků, ale i nápad (téma příběhu). Fotografie můžete vkládat od dnešního dne 19. dubna do 21. června 2023 na tomto místě. Redakce vyhlásí vítěze soutěže, kteří obdrží houbařský nožík, v neděli 25. června 2023.

 

 

 

 

Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...