Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zuzana Pivcová
19.2.2023 14:51
Já stále ještě přikrmuji a ptáčci si mé návštěvy u krmítek dost hlídají a vítají mě štěbetáním. Ale na jaro se samozřejmě těším. Dnes je to tu hodně aprílové, ale je to tak, je cítit předjaří.
Libuše Heulerová
19.2.2023 09:14
Soni, díky za krásné kytičky....je to pokoukáničko.
Soňa Prachfeldová
19.2.2023 09:09
Alen pravda, také bych někam jela za teplem a sluncem, dočkáme se. V Píllnitz to musí být krásné, také bych krokusy chtěla vidět. Podívám se na web, možná by snacha jela se mnou, ať nejedu sama. Jo a synovi jsem koupila wellnes pobyt ve FL na zahájení LS a nám jsem zamluvila na červen. A v březnou jedu s mojí nastávající osmnnáctkou vnučkou do Lázní Mšené. Tak se těším. Všichni nemůžeme, máme slepičky a králíky a psy aaaa :-)
Daniela Řeřichová
19.2.2023 09:07
Hezká galerie kytiček pro potěchu oka i duše.
Alena Tollarová
19.2.2023 08:53
Soni, mně připadá, že ta podivná zima/nezima se ještě potáhne :( Okna mám také barevná kvetoucími orchidejemi a anturie se pěkně červená. Včera jsem koupila hrášek na setí a naše auto už svrbí kola před zamýšleným výletem do Pillnitz za krokusy.
Miloslava Richterová
19.2.2023 08:28
Pěkné květiny na okně, to mám též ráda. U nás krmítko ještě stále plné sýkor, ale zahrádka se probouzí a políčka už se zelenají. Jaro je za dveřmi. Není to krása, není to důvod k radosti ? :-)
Dana Puchalská
19.2.2023 07:02
Soni, děkuju za milý příspěvek o předjaří . Ano, máš krásné květiny. Nemáš náhodou,jak říkal můj kamarád ZELENÉ PRSTÍKY ?
Vladislava Dejmková
19.2.2023 06:45
Krásné květiny! Obzvlášť v tomto období mi také dělají velkou radost a hýčkám si je. I to jaro jsem včera cítila ve vzduchu, už se blíží…
Jan Zelenka
18.2.2023 23:02
Kytky máš skutečně krásné. Tohle už se nikdy nenaučím.